Алекс Раева: Не съм бременна!

22.11.2008 09:00 | Видян 15512 пъти | Гласували 2

Алекс Раева: Не съм бременна!

„Не съм бременна, сигурна съм!“, категорично отсече пред СЛАВА бившата изгора и вокалистка на Слави Трифонов Александра Раева. Повод за поредните упорити слухове, че ще става майка даде позакръглената й фигура. След няколкомесечна пауза красавицата неотдавна се появи в светското общество видимо напълняла и с щастливо изражение на лицето. С което предизвика клюкарите отново да я одумат на тема бременност. По този повод други пък пуснаха слуха, че скоро ще се омъжи за приятеля си – бизнесменът Камен Атов, който има зад гърба си цели два брака.
Понастоящем певицата се занимава с дизайн. Бизнесът й подпомагал от любимият й, твърдят запознати.

Пред нас Алекс коментира, че работи върху нови проекти, но от суеверие реши да ги запази в тайна за сега.
Рязкото качване на килограми не се случва за първи път на певицата. Освен това, на кадрите се вижда също, че зениците й са силно разширени. На какво се дължат всички тези физически белези? След като отпада вариантът да е бременна, разтревожени за здравето й, се разровихме и открихме следните тълкувания:

ВАРИАНТ 1: СТРЕС

Според медицината, стресът активира симпатиковата нервна система (СНС). Симпатиковите нерви имат способността да отклоняват кръвния ток към големите мускули, с което намалява кръвта към храносмилателната система и другите органи. В резултат на това се появяват симптоми като забавено храносмилане, разширени зеници и други. Сегашният модерен начин на живот предизвиква предимно продължително активиране на СНС.

ВАРИАНТ 2: ЛЮБОВ

Сексолозите обясняват разширените зеници при жените с влюбването. Ако въпросната дама е привлечена от даден мъж (не само сексуално), зениците й ще се разширят, обясняват специалистите на Man's health. Това става, защото мозъкът й го възприема като нещо желано и кара очите й да се разширят, за да може да види възможно най-много от въпросния желан обект.

Ако се позовем на горните научни обяснения, неминуемо изниква въпросът какво или кой е причината за подобни симптоми у звездата. Възможно ли е Алекс да е преживяла раздяла с приятеля си, която да я е довела до ВАРИАНТ 1 (стрес и напълняване), а в момента да е влюбена, стигайки до ВАРИАНТ 2? Не е за пренебрегване и фактът, че госпожица Раева се появи миналата седмица в компанията на непознат млад мъж... А може би става въпрос чисто и просто за структура и ген?! Изводите оставяме на вас!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}