Ерик с нова песен и клип

15.09.2009 16:30 | Видян 6036 пъти | Гласували 3

Ерик с нова песен и клип

Хитовият изпълнител на Диапазон рекърдс – Ерик, ще зарадва всички свои фенове с нова песен и видеоклип. Парчето носи заглавието „Твоят мъж” и е по музика на Боснакис, аранжимент – Даниел Ганев, текст – Диян Георгиев.

Ерик призна, че песента е готова от доста време, но с продуцентите му от Диапазон рекърдс решили да я представят на публиката с видеореализация. Клипът е заснет на южното ни черноморие, в комплекс „Елените”, и има доста интересна история.

Текстът разказва за мъж, който не цени достатъчно жената до себе си. Във видеото Ерик е решил да си партнира с двама свои приятели, а не с модели.
„Неверният мъж го „изигра” добрият ми приятел Марио – сподели Ерик – А жената е Мариела, която участва в първия сезон на риалитито „Островът на изкушението”. С нея също се познаваме отдавна, много преди участието й в шоуто – разкрива талантливият изпълнител – Много пъти, когато пиехме кафе заедно с Мариела и Марио, им споделях, че искам да ги снимам в мой клип. И сега дойде моментът” – признава Ерик.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим – Аделина, а за прическите се погрижи Ели. Фотограф – Даниел Рачев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !