Д-д Начко Чаламанов: Да, направих второ абразио на Весела Нейнски

31.08.2009 14:00 | Видян 10350 пъти

Д-д Начко Чаламанов: Да, направих второ абразио на Весела Нейнски

Гост в пилотното издание на третия сезон на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде попфолк певицата Теодора. За първи път красивата брюнетка ще потвърди и коментира връзката си със своя продуцент Ненчо Касъмов, собственик на музикална компания „Диапазон Рекърдс”. Теодора ще сподели, че е обект на завист и омраза от страна на своите колежки заради близките си отношения с Касъмов.

Втора на дивана на Васко, утре вечер, ще седне една оперна певица, чиято лична драма повдигна въпроса за равнището на гинекологията в България. Защо д-р Мазнейкова обяви Весела Нейнски за „нахалница и лъжкиня”, зрителите ще разберат от самата пациентка. Маститата гинеколожка отказа да дойде в студиото на вечерното шоу и в открита дискусия публично да разреши спора си с Нейнски. Тя изпрати писмо до екипа на предаването, в което отрече след операцията в клиника „Света София” на Весела да й е правена втора оперативна интервенция в болница „Шейново”. „Не искам да приемам ролята на жертва, това може да се случи и се случва на много жени в днешно време  - да направят спонтанен аборт и да изгубят желано дете. Не обвинявам д-р Мазнейкова за спонтанния аборт, а за това, че изчистването на мъртвия плод в нейната клиника не бе направено професионално. Наложи се второ абразио в друго болнично заведение, което застраши здравето ми”, ще разкаже пред Азис Нейнски.

След 18 дневно кървене, последвало след отстраняването на мъртвия плод от утробата й, в клиниката на д-р Мазнейкова, Весела Нейнски отива на преглед при  д-р Начко Чалманов от „Шейново”. Той я съветва да се върне в клиника „Света София”, тъй като е открил остатъчен материал от бременността й въпреки извършеното вече абразио. Весела отказва да потърси отново помощта на д-р Мазнейкова. За първи път д-р Чалманов ще потвърди в ефира на PRO.BG, че наистина е оперирал Нейнски с цел отстраняване на остатъците от нейната бременност. Лекарят ще се включи по телефона, по време на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !