Весела Нейнски: Не съм лъжкиня! Ще съдя д-р Мазнейкова

08.08.2009 09:00 | Видян 12675 пъти

Весела Нейнски: Не съм лъжкиня! Ще съдя д-р Мазнейкова

Десетки жени, сред които оперната певица Весела Нейнски, излязоха да протестират пред частната клиника Св. София, в която намери смъртта си младата Запряна. Говори се, че и още пациентки на шефката на болницата - д-р Мазнейкова, не са успели да дочакат да видят бебетата си. Самата Весела преди около година се е разминала на косъм от смъртта след спонтанен аборт,и последвало абразио направено й от гинекожката. Потърсихме Нейнски, за да сподели личната си драма и злощастен опит с известната като акушер гинеколог на ВИП персоните лекарка.  Сензационно бившата випбрадърка призна пред СЛАВА, че ще съди лекарката. Една от причините Весела да търси справедливост по съдебен път е видео клип, качен в интернет от самата докторка. Филмчето се нарича Истината за случая на Весела Нейнски, а кадрите в него показват как д-р Мазнейкова разлиства медицинската папка по случая на Весела и оповестява публично личните й данни.

“Това, че ме увреди физически можех да й го простя. Но не мога да се примиря с некоректната игра и факта, че си позволи да наруши лекарската тайна и закона за защита на личните данни. Смятах да изчакам някакво извинение и разкаяние от д-р Мазнейкова, но не виждам такова. Дори обратното – вместо да се разкае, тя продължава лични атаки срещу мен, които бяха свързани с всичко, което й доверих в лични разговори и документи във връзка с интервенцията, която тя ми направи. Ако тази жена смята, че за нея законите не важат, то това не е така. Коя е истината - не решава тя, а съда. След интервенцията в сканданата частна киниката състоянието на Весела се влошава-кървенето не спира повече от 18 дни. Бившата брадърка търси помощ от специалисти в Шейново, тъй като не иска за втори път да се остави в ръцете на ВИП гинеколожката. В Шейново извършват повторно абразио на Нейнски и само след 4 часа състоянието й се нормализира. В клипчето, качено в интернет д-р Мазнейкова твърди, че разполага с документи, според които певицата не е постъпвала за интервенция за съответния период в Шейново и я нарича лъжкиня. От своя страна Нейнски твърди, че докторите от АГ болницата са уведомили частната гинеколожка за процедурата на Весела, а самата тя има съответния документ за повторното изчистване.Според Весела е възможно да не фигурира с основната база данни,защото действително не е постъпвала за лечение в Шейново, а е изчистена там амбулаторно.

“Аз не съм лъжкиня!Нямам мотив да излъжа за толкова тревожни неща!  Ще сезирам всички органи и комисии, включително и съда. Заставам зад всяка една своя дума и ако трябва аз да бъда изкупителната жертва и това да е цената хората да бъдат предупредени, аз съм готова за последствията.”, категорична е певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Няма коментари към тази новина !