Фестивалът Jam on It 10 се задава

25.08.2009 15:00 | Видян 2949 пъти

Фестивалът Jam on It 10 се задава

От 17-ти до 20-ти септември, в Смолян и София ще се състои десетото издание на популярния международен фестивал на съвременните изкуства Jam On It.

По време на тазгодишното 10-то юбилейно издание организаторите Sleepwalkingz честват и 25 години от създаването на формацията, която е една от най-старите брейк групи в Европа.

На фестивалът ще се изявят артисти от САЩ, Европа и Азия и както обикновено той ще бъде посетен от хиляди млади хора от цял свят.

Jam on It придоби особена популярност сред младите като най-значимото хип-хоп събитие на Балканите. По традиция в него са широко застъпени музикалните и танцовите стилове свързани с джаз, фънк и хаус музиката, представени от едни от най-изявените в света артисти в съответните области. Концерти, джем сешъни, графити демонстрации и партита ще бъдат част от програмата тази година.

В предстоящото издание ще вземат участие над 200 артисти от цял свят. Тъй като на събитието се акцентира основно върху танците, някои от специалните гости тази година ще са именно такива- Urban Artistry - една от най-изявените американски танцови формации, обединяваща от най-класните фънк, хаус, диско и брейк танцьори.

Фестивалът ще се проведе от 17-ти до 19-ти септември, включително, в Смолян, а последният ден от него, 20-ти септември ще бъде в София и ще се отбележи с подобаващо парти, на което артисти и почитатели ще могат да разчупят ситуацията  заедно, да обменят опит, информация и да се заредят с позитивни емоции.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Хип-хоп величия на Jam On It

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !