Марго Роби изложи на показ растящото си коремче

25.09.2024 13:40 | Видян 138 пъти

Марго Роби изложи на показ растящото си коремче

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на майчинството, докато се разхождаше в Брентууд, Лос Анджелис.

Звездата от Барби, на 34 г., показа растящото си бебешко коремче в прозрачен черен топ без рамене.

Австралийската красавица, която очаква появата на първото си дете от 34-годишния си съпруг Том Акерли, допълни визията си със слънчеви очила Prada и черни сандали от същата марка.

Носеше черна чанта, преметната през рамо, а под мишницата си носеше лаптоп и документи.

Снимките идват след новината, че Марго и 27-годишният Джейкъб Елорди ще играят готически любовници в новата филмова адаптация на класическия роман на Емили Бронте „Брулени хълмове“, като кастингът предизвика полемика сред някои фенове.

Марго ще изиграе Катрин Ърншоу, а актьорът от Солтбърн ще се превъплъти в образа на емблематичния ѝ любовник Хийтклиф, според Deadline.

Новината бе посрещната с отзвук, като някои критикуваха „странния“ и „ужасен“ кастинг и възрастовата разлика между актьорите и героите.

В книгата Кати е около 19-годишна, когато умира, а Хийтклиф е на около 22 години по това време и е в началото на четиридесетте, когато умира.

Мнозина се включиха в социалните мрежи, за да изразят гнева си от избора да се използват две звезди, които „изглеждат като от Инстаграм“, във филм, чието действие се развива през XIX век.

Някои дори твърдяха, че 38-годишният режисьор Емералд Фенел, който е заснел и „Солтбърн“, „не е чел“ класическия роман на Емили Бронте.

В социалните мрежи се появиха и критики срещу „избелването“ на романтичния герой, тъй като Хийтклиф често е описван като „тъмнокож“ и е обект на „расистки обиди“.

В книгата Хийтклиф, известен като един от най-прочутите и сложни романтични герои в западната литература, е описан като човек с тъмна коса, тъмни очи и тъмна кожа и често се смята, че има ромско или циганско потекло.

Не е известно доколко версията на Фенел ще следва книгата.

Мария Пенчева

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дана Уайт: Влизам с пълна сила в бокса

Този път Дана Уайт има сериозни намерения да навлезе в...

Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Няма коментари към тази новина !