Джей Ло и Бен Афлек вече не си говорят, свали си брачната халка

06.08.2024 14:46 | Видян 457 пъти

Джей Ло и Бен Афлек вече не си говорят, свали си брачната халка

Дженифър Лопес най-накрая свали брачната си халка в понеделник на фона на спекулациите, че тя и Бен Афлек „вече не говорят“ преди предстоящото подаване на документи за развод.

55-годишната певица беше в заглавията заедно със съпруга си актьор, 51, като двамата бяха погълнати от слухове за развод, след като DailyMail.com ексклузивно разкри, че документите са били „финализирани, но все още не са предадени“.

Лопес направи предизвикателно изявление, докато показа голи ръце - след като преди това смени сватбения си пръстен на дясната си ръка - докато разглеждаше имение за 68 милиона долара в Бевърли Хилс.

Звездата изглеждаше мрачна, когато излезе с детето Еме, на 16, докато беше облечена в дълбок черен топ и кремави панталони с висока талия - след като се върна в Ел Ей от продължителен престой в Хамптън.

Нейните кичури бяха носени на меки вълни и тя носеше прекалено големи сенки за обиколката на имението с 5 легла и 6,5 бани.

Това е първият път, когато звездата напълно се отказа от сватбените си халки - след като Афлек показа собствената си ръка без пръстен, докато дебютира в кризисна премяна на средната възраст на изкуствен ястреб и рокерска тениска в събота.

През последните месеци някогашната влюбена двойка - която преди това се срещаше от 2002 до 2004 г. - беше заснета без сватбените си халки и сега изглежда готова да продължи с развода си, след като последният опит за помирение се провали.

И тъй като съобщенията за съдбата на техния A-list съюз достигат връх, двойката изглежда е прекъснала всички връзки помежду си.

Според TMZ, певицата от Love Don't Cost A Thing и звездата от Gone Girl са спрели да говорят напълно - което прави още по-трудно за двойката да постигнат споразумение.

Изданието разкри, че холивудските звезди са усложнили раздялата си, като са били стиснати - отказват да говорят лично или по телефона.

TMZ съобщи, че знаменитостите тепърва ще привличат помощта на адвокати и вместо това са преминали през съответните си бизнес мениджъри.

Те обаче планират да наемат бракоразводни адвокати, след като постигнат споразумение.

От DailyMail.com се свързаха с представители на Бен и Дженифър за коментар.

Миналата седмица приятел на двойката каза пред DailyMail.com, че те все още са готови да се разведат.

Новината дойде, след като Бен пръсна колосалните 20,5 милиона долара за ново имение за "ергенска квартира" в Пасифик Палисейдс на 24 юли - денят, в който съпругата му отпразнува рождения си ден.

И според приятелите на Дженифър покупката я накарала да се ядоса и да се почувства като „убождане с нож в сърцето“.

Разкошната покупка на Бен дойде дни след като двойката обяви имението си в Бевърли Хилс за 68 милиона долара.

А 24 юли отбеляза и деня, в който певицата финализира продажбата на пентхауса си с четири спални в Ню Йорк за 23 милиона долара, съобщи People.

„Те финализираха документите за развод с нея преди месец, но чакат подходящия момент, за да ги откажат“, твърди източник, близък до дуото.

„По това време те ще пуснат съвместно изявление, което ще каже колко много се обичат един към друг и как са се борили, за да проработи, но не са успели.

„Честно казано, в крайна сметка не успяха да постигнат компромис. Това, което имаха преди, го няма и двамата са го приели“, твърди друг източник.

На фона на съобщенията за раздялата им, Бен също разкри шокиращата си нова визия.

Той закръгли тоалета с тесни дънки, авиатори и черно кожено яке, което изглеждаше маломерно - но забележимо без сватбения си пръстен.

Бен и Дженифър бяха заснети за последен път заедно на 30 март. Оттогава те прекараха лятото разделени - Дженифър предимно на източното крайбрежие, докато Бен си остава у дома в Лос Анджелис.

Двойката показа, че няма планове за романтика, като дори прекара годишнината от сватбата си, която беше на 16 юли, в различни градове.

Съобщенията за брачните неволи на Бен и Дженифър започнаха да циркулират през май, когато източници, близки до двойката, съобщиха, че Бен се е преместил в жилище под наем за 100 000 долара и двойката възнамерява да продаде „дома на мечтите“.

Друг източник отбеляза, че разривът между съпруга и съпругата е бил „труден всеки ден“ на фона на основни философски различия.

„Тя обича да отваря сърцето си за своите фенове и за света“, каза източникът. "Той е по-интроспективен и личен."

Домът на Бен беше само на кратко разстояние с кола от къщата на бившата съпруга Дженифър Гарнър в Брентууд.

Двойката беше женена от 2005 до 2018 г. и споделя деца Вайълет, 18, Фин, 15, и Самуел, 12.

Експерт по езика на тялото, който по-рано разкри пред DailyMail.com, твърди, че Бен и Дженифър изглеждат „нещастни“ и вече нямат „изражение на любов“ в очите си – на фона на спекулациите, че двойката е на път към втора раздяла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Няма коментари към тази новина !