Бен Афлек продължава да носи сватбения си пръстен на фона на слухове за развод

15.07.2024 10:47 | Видян 520 пъти

Бен Афлек продължава да носи сватбения си пръстен на фона на слухове за развод

Бен Афлек продължи да носи брачната си халка, когато се появи в Лос Анджелис този петък, въпреки слуховете, че той и Дженифър Лопес са на ръба на развода.

Проследен от твърдения, че бракът му е приключил от „месеци“, 51-годишният Бен беше забелязан този вторник с напълно гола лява ръка.

Въпреки това, докато го видяха в четвъртък, сватбената му халка се беше появила отново на пръста му - и той твърдо я държеше този петък.

Режисьорът на Argo носеше пудрово синя риза и костюм в цвят въглен, съблече сакото си, преди да излезе в знойната юлска жега.

Неговото виждане идва, след като стана ясно, че той и Дженифър са пуснали брачния си дом на публичния пазар, наливайки гориво в предположенията за връзката им.

Двойката грабна имота в Бевърли Хилс миналата година за 60,85 милиона долара след две години търсене на къщи в най-скъпите квартали на Лос Анджелис.

На фона на спекулации за раздяла, Дженифър и Бен се опитаха тихо да разтоварят имението с 12 спални и 24 бани за 65 милиона долара през юни.

Но те изглежда не са успели да намерят купувач и сега са обявили имота публично в системата MLS за колосалните 68 милиона долара, както съобщава TMZ.

Новата обява твърди, че жилище от 38 000 квадратни фута е реновирано през последните четири месеца - което може да обясни увеличението на цената от 3 милиона долара.

Съобщава се, че ремонтите и подобренията в дома са завършени през последните четири месеца.

TMZ също отбеляза, че данъкът върху имения в Калифорния - допълнителен данък върху прехвърлянето, прилаган за продажби на жилища над 5 милиона долара - също може да бъде фактор за цената.

За жилища, продадени за 10 милиона долара и повече, към продажбата се прилага допълнителна такса от 5,5%.

Обявата на Бенифър се държи от Сантяго Арана от The Agency – брокерската компания за недвижими имоти, собственост на риалити звездата Маурисио Умански.

Домът вече е посочен като „за продажба“ в Zillow на обявената цена от 68 милиона долара.

Съобщава се, че Дженифър и Бен са живели разделени от „месеци“ на фона на спекулациите, че са на път да се разведат.

Бен, който все още носи брачната си халка, живее в къща под наем за 100 000 долара на месец близо до бившата си съпруга Дженифър Гарнър, 52.

Съобщава се, че той е видян да изнася вещите си от къщата в Бевърли Хилс, която някога е споделял с Лопес в края на юни, според ХОРАТА.

„Бен продължава да живее в Брентууд под наем. Той е там от около два месеца“, каза източник на изданието тогава.

— Изглежда добре. Всеки ден е в офиса си и изглежда съсредоточен върху работата. Той също така прекарва време с децата си.

Нито Джен, нито Бен искаха да запазят брачното си жилище по различни причини: тя смяташе, че е твърде голямо, а той смяташе, че е твърде далеч от децата му.

Източник, който по-рано се измъчи с ХОРАТА: „Бен никога не е харесвал къщата. Твърде далеч е от децата му.

Звездата от Gone Girl е родител на трите си деца Самуел, 12, Фин, 15 и Вайълет, 18, с бившата му съпруга Гарнър, която живее в Пасифик Палисейдс.

Междувременно Лопес, която споделя 16-годишните близнаци Еме и Макс от предишен брак с Марк Антъни, смята, че къщата с 12 спални просто е „твърде голяма за нея“.

DailyMail.com съобщи по-рано, че снимки - които представителят на Джей Ло посочи, че не са нови - на пищния интериор на брачния дом на двойката наскоро се появиха в уебсайтове на брокери, след като бяха премахнати след продажбата на имота на двойката миналата година.

DailyMail.com установи, че тези снимки са били качени в сайта за недвижими имоти Zillow.com на 1 юни и 5 юни. По това време къщата все още беше посочена като „продадена“.

Беше качено и описание на имота, описващо имението Уолингфорд, върху което се намира имотът, като изключителен нос от 6 акра. Парцелът включва не само основната сграда, но и съседна допълнителна къща, осигуряваща 10 000 квадратни фута настаняване за гости, заедно с къща за пазач.

Има гаражи за 15 автомобила и паркинг за 80 и открит спортен комплекс с баскетбол, пикълбол, фитнес зала и боксов ринг и бар, както и 150 градуса нула басейн.

Дженифър и Бен купиха имението и го платиха в брой след двугодишно търсене на мечтания дом в това, което се предполагаше, че е приказен край на тяхната дълга десетилетна любовна история.

Но двойката води отделен живот през последните няколко месеца, след като се ожени в имението на Бен в Джорджия на 21 август 2022 г.

Актрисата от Atlas е била в Европа с приятели след това със семейство Хамптън, докато Бен е бил в офиса си в Лос Анджелис.

Децата им, които прекарваха много време заедно, също са разделени.

Сега DailyMail.com научи, че комбинираните пет деца са работили зад кулисите, за да съберат Дженифър и Бен „отново заедно“, каза източник.

„Децата смятат, че Дженифър и Бен са наистина, дълбоко влюбени, като сродни души и не искат те да се развеждат“, каза вътрешен човек.

— Искат те да го оправят за добро или за лошо, както казват клетвите им. И те смятат, че двамата трябва да продължат да се съветват и да говорят, дори и да е болезнено.

„Чувстват се, че ако правят и казват правилните неща, може да има повече мир.“

Децата искат Бен и Дженифър да се съберат отново преди нейния 55-ти рожден ден, който се пада на 24 юли, добави вътрешният източник.

„Има надежда, че всички те могат да празнуват заедно за едно спокойно семейно парти в Лос Анджелис“, добави източникът.

И така, какво точно правят те, за да помогнат на филмовите звезди да се върнат към мира? „Те подчертават положителните качества, които всеки има.“

И вътрешният човек каза, че има общо усещане, че Бен може да се разведри.

„Той е бодлив човек, може да бъде сприхав, това със сигурност е вярно, той не е щастлив пич, дори и да е много интелигентен и забавен. Децата се опитват да го накарат да се разведри и да пусне нещата“, добави вътрешният човек.

Оказва се, че Лопес също има своите недостатъци: „Тя трябва да работи по-малко и да се отпуска повече.

Бащата на близнаците Марк Антъни винаги е казвал, че: Джени трябва да се отпусне и да се наслаждава повече на живота си, той й е казвал години и години да направи това.

„Сега Макс и Еме правят същото“, добави източникът.

Децата имат друг мотив: всички се харесват и искат да останат семейство.

„Децата се разбират чудесно, особено Еме и Фин, те са най-добри приятели и си говорят всеки ден“, каза вътрешен човек.

„Казват на Бен и Джени, не се отказвайте, не губете това.“

Семейството не е било заедно в една стая от юни, когато Самуил завърши училище.

Източникът добави, че е трябвало да има съобщение за развод през уикенда на 4 юли, но то така и не е дошло. И затова двамата все още носят брачните си халки.

„Възможно е да има забавяне или плановете за раздяла завинаги може да бъдат отменени, сега никой не е сигурен, дори близките й приятели наистина не знаят“, каза приятел.

„Всички чакаха бомбената новина, за която са се адвокатствали и са готови да се разделят, но тя не дойде“, каза източникът.

Що се отнася до това как се чувства бившата съпруга на Бен Гарнър, тя е за всичко, което е най-добро за децата.

„Тя е супермайка и винаги поставя децата на първо място, така че ако децата искат Бен и Дженифър да се съберат отново, тя се съгласява с това“, каза друг източник.

Междувременно Us Weekly заяви в сряда, че има „праст надежда“, че Бен и Дженифър могат да се съберат отново.

„Дженифър предложи просто да отделят време, за да го разберат“, каза източникът.

Беше добавено също, че Bennifer 2.0 "все още не са взели решение" относно разделянето.

„Те преминават през толкова много поотделно и като двойка“, каза друг източник пред нас. „Може да им отнеме известно време, за да видят дали този сложен момент може да се разреши от само себе си и да се върнат един към друг [като] по-добри хора.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Да подкрепим плувеца Цанко Цанков с...

"Благодаря на всички българи, които ме подкрепиха на...

Игри на волята е хитът на есенния тв...

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити...

Няма коментари към тази новина !