Най-скъпите трансформации в Холивуд

04.08.2024 08:34 | Видян 917 пъти

Най-скъпите трансформации в Холивуд

Шер – 750 000 долара

Богинята на попа винаги се е занимавала с трансформации, както хирургически, така и артистични. Шер никога не е избягвала козметичните си процедури и все още изглежда страхотно на 70-те си години.

Като цяло Шер изчислява, че е похарчила около 750 000 долара за козметични процедури. Като се има предвид, че много операции трябва да бъдат допълвани през годините, не е изненада, че сметката за поддържане на красотата на Шер е висока. Певицата и актриса си е правила операции на клепачи, ринопластики, уголемяване на бюста, лифтинг на лицето, зъболекарски операции и обикновен ботокс.

Иги Азалия – 40 000 долара

Австралийският рапър Иги Азалия претърпя доста трансформация, откакто се появи за първи път на музикалната сцена. Звездата говори за уголемяването на гърдите си и операцията на носа, а източници спекулират, че също така си е поставила имплант на брадичката, пълнители за устни и повдигане на веждите.

Звездата каза на Елън Дедженеръс, че не се „нуждае“ от операция, но че „това е личен избор“. Тя каза: „Всеки, мъж или жена, трябва да може да вземе информирано решение и ако искате да промените нещо, това зависи от вас.“

Клои Кардашиян – 100 000 долара

Не е изненада, че сестрите Кардашиян-Дженър са фенове на промяната на външния си вид. Слуховете за импланти на дупето и филъри за устни винаги са се въртели около братята и сестрите, но не е ясно какви точно процедури са имали. В случая на Клои източници спекулират, че звездата се е подложила на липосукция или е имала инжекции в дупето.

Съдейки по последните снимки на звездата, изглежда, че КоКо си е направила козметична операция на лицето. Преди това тя каза, че „пластичната хирургия трябва да се разглежда почти като грим […] и не мисля, че има нещо лошо в това.“

Сюзън Самърс – 20 000 долара

Известна с ролята си на Криси Сноу в Three’s Company, Сюзън Самърс шокира публиката, когато се подложи на пластична операция през 2010 г. Смята се, че звездата е направила лифтинг на лицето със стволови клетки, който не е одобрен от FDA. По това време, докато участваше в телевизионни предавания, лицето й изглеждаше подпухнало и неравномерно.

Оттогава се говори, че Самърс е имала повече процедури - включително ринопластика, инжекции на устни, повдигане на клепачи, уголемяване на гърдите и ботокс. Вече на 70 години, звездата е защитник на противоречива хормонална заместителна терапия.

Тара Рийд – 30 000 долара

Актрисата Тара Рийд също е известна със своята нестандартна операция. Звездата от 00-те се снима в поредица от хитови филми, но лошите пластични операции в крайна сметка спират кариерата й. Тара Рийд си направи уголемяване на бюста, липосукция и контуриране на тялото през 2004 г. и лошите резултати обиколиха таблоидите.

Тара Рийд обясни, че ранните й козметични операции са й попречили да получи роли. За щастие, повредата е поправена и актрисата се завърна на нашите екрани.

Крис Дженър – 1 милион долара

Не е изненада, че мениджърът на екипа на Кардашиян-Дженър е имал много пластични операции. Наистина, зрителите на хитовото шоу на семейството са гледали как Крис Дженър се подлага на лифтинг точно навреме за специални семейни поводи.

Смята се, че Крис Дженър е похарчила около милион долара за промяна на външния си вид. Звездата си направи уголемяване на бюста през 80-те години, а по-късно си намести имплантите. Подобно на дъщерите си, Дженър отрича да си е правила операция на носа, въпреки че е имала стоматологични операции и ботокс.

Ники Минаж – 40 000 долара

За повечето хора е ясно, че рапърката Ники Минаж е претърпяла няколко хирургични трансформации. Звездата обаче отрича някога да е променяла хирургически лицето си, като е оформяла острия си нос.

Смята се, че Ники Минаж е прехвърлила мазнини отстрани на бедрата си, за да направи талията й да изглежда по-тънка, а задната й част – по-голяма. Спекулира се също, че звездата си е поставила импланти в дупето, уголемяване на гърдите, филъри и ботокс. Изпълнителката на „Анаконда” е обвинявана и в процедури за изсветляване на кожата.

Пийт Бърнс – 300 000 долара

Певецът на "Dead or Alive" Пийт Бърнс е трагична жертва на прекомерни пластични операции. Смята се, че певицата е имала общо около 300 операции, включително много коригиращи процедури. За съжаление, това доведе до „You Spin Me Round (Like a Record)“ певицата със „съскаща“ и котешка кожа.

Първоначално Пийт Бърнс търси „физическо съвършенство“ с козметичните си операции. В крайна сметка той коментира за себе си: „Имам скоби, гайки, болтове, шевове, всичко. Аз съм Франкенщайн. За съжаление Пийт Бърнс почина през 2016 г. на 57 години.

Меган Фокс – 60 000 долара

Може би е изненадващо, че Меган Фокс е претърпяла значителни хирургични процедури. Въпреки това е добро напомняне, че дори „естествено“ изглеждащите холивудски красавици са похарчили значителни пари за поддържане на добрия си външен вид.

Като цяло се смята, че актрисата е имала три операции на носа, уголемяване на гърдите, лазерно възстановяване на кожата, пълнители на бузите, инжекции на устни, повдигане на клепачи и ботокс. Очевидно козметичните промени и зъболекарските операции на Меган Фокс са й стрували около 60 000 долара. Тя обаче никога не е говорила за нито една от козметичните си процедури.

Кайли Дженър – 2 милиона долара

Друга знаменитост, чиято кариера скочи нагоре в резултат на естетичната хирургия, е Кайли Дженър. Най-младата сестра на Кардашиян-Дженър получи филър за устни като тийнейджър и в същото време създаде огромна тенденция.

От първоначалната си процедура Кайли Дженър продължава да се трансформира. Спекулира се, че звездата е имала операция на носа, импланти на бузите, уголемяване на гърдите, импланти на дупето, повдигане на брадичката, стоматологична операция и повдигане на очите. Точно като останалите си братя и сестри, Кайли е доста стеснителна, когато трябва да признае каква работа е имала.

Доли Партън – 250 000 долара

Друг известен фен на пластичната хирургия е Доли Партън. Звездата е израснала в планините Апалачи и се удивлява на местна жена с руса коса, дълги нокти и червило. През годините Доли се превърна в руса бомба, коментирайки: „Ще се изненадате колко струва да изглеждате толкова евтино“.

Доли Партън е имала няколко операции за уголемяване на гърдите, лифтинг на лицето, липосукция, операции на носа, операции на клепачи и повдигане на вежди. Тя шеговито казва: „Ако видя нещо провиснало, „провиснало“ или провлачено, няма да го ощипам, пъхна или изсмука!“

Ким Кардашиян – 2 милиона долара

Разбира се, има няколко десетилетия между тези снимки на Ким Кардашиян. Въпреки това, тя вероятно изглежда повече като естествената си същност, отколкото нейните братя и сестри, Кайли и Хлое. Въпреки че Ким К направи рентгенова снимка на дупето си, за да докаже, че няма импланти, звездата определено е имала много процедури.

Изчислено е, че KiKi е имала уголемяване на гърдите, операция на носа, липосукция, повдигане на линията на косата, ботокс, повдигане на дупето, прибиране на корема, уголемяване на брадичката, филъри за устни и импланти на бузите.

Майкъл Джексън – 1 милион долара

Ето още една жертва на прекомерна пластична хирургия - принцът на попа, Майкъл Джексън. Звездата живееше с кожно заболяване, витилиго, което караше петна от кожата му да губят пигментацията си. В резултат на това и по други причини звездата изсветли кожата си.

Смята се, че Майкъл Джексън е имал повдигане на челото, операция на скули, операция на устни и ринопластика. Звездата също имаше трапчинка на брадичката си, получаваше редовни инжекции с филъри и имаше татуирани устни, вежди и очна линия.

Кейтлин Дженър – 4 милиона долара

Трансформацията на Кейтлин Дженър струва общо 4 милиона долара, като 81 000 долара са похарчени за операции и огромните 10 000 долара, похарчени само за гърдите й. По отношение на лицето на Кейтлин се смята, че тя е имала ботокс, повдигане на вежди, импланти на бузите и челюстта й е омекотена и преформатирана, наред с други процедури.

Не става въпрос само за парите, но ... Според докладите, операцията за феминизиране на лицето на Дженър отне общо 10 часа! Както се оказва, Кейтлин е получила паническа атака, след като е видяла новото си лице.

Източник: fabcrunch.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Няма коментари към тази новина !