Полк. Марков каза, че ще ме смаже и унищожи: Ивелин Михайлов

02.07.2024 15:50 | Видян 372 пъти

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и унищожи: Ивелин Михайлов

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Това разкри Ивелин Михайлов от „Величие“ в ефира на Нова телевизия. Той припомни, че в първия ден не подкрепят програмно правителство“, съобщи Михайлов.

После той разкри, че първоначално идеята на хората от „Величие“ в парламента била да подкрепят трети мандат.

„Имам запис, в който се казва, че ще подкрепят програмно правителство“, добави той. Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков. Заплахите били, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал,че ще бъде смазан и унищожен.

Имало заплахи и от Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева казала, че ако не направят Николай Марков председател, ще бъдат унищожени. Новина от тяхна вътрешна група (явно чат) била, че няма да подкрепят, първо, второ и трето правителство. Според Михайлов поведението на Марков в пленарна зала било непривично, при едно изказване той щял да се разплаче, хълцал. Казал му, че може с едно щракване на пръсти да му реши финансовите и политическите проблеми. „А той до вчера нямаше пари за едно кафе“, добави Михайлов.

По думите му най-вероятно Марков взема подкупи. „Иначе нямам обяснение откъде би имал пари“, каза той.

Преди гласуването за Рая Назарян му се обадила Виктория Василева и му казала да гласуват за нея, защото им предлагали добри условия. Призивът му като българин и член на „Величие“ бил Марков и Василева да се оттеглят. Според него след всички неща Марков щял да направи нещо в друга посока, за да защити честта си. Михайлов не знаел дали Марков взима подкупи, но попита откъде са му дошли тези пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !