Организацията ни изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината: Н.Марков, Величие

10.06.2024 10:45 | Видян 1111 пъти

Организацията ни изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината: Н.Марков, Величие

"Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години." Това заяви в интервю за БНР полк. Николай Марков, лидер на ПП "Величие" - седмата политическа формация, която влиза в новия парламент.

По думите му, "Величие" е "единствената партия, която направи в 50 града срещи, всички зали бяха препълнени, публикувани онлайн срещи по 4 часа".

"Понесохме много шамари", подчерта той.

"Нас не ни гледат с добро око. Цялата кампания, която се разви срещу нас, беше и от системните, и от опозиционните партии. Най-голямата атака получихме от "Възраждане". Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора."

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа "за определени тематични неща", но няма да бъдат аналог на "Възраждане".

Марков обеща "еталон на европейско политическо говорене за начало".

"Тази провинциална агресия в българския парламент мислим да я приключим", изтъкна той.

"В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции."

Запитан дали при някаква хипотеза биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, лидерът на "Величие" обясни, че ще реагират още по-остро от действия по съдебен ред, "ако има фрапантни случаи, в които някои хора си позволяват да използват държавата като бащиния".

Сред целите на партията той посочи "работещи институции и работещи политици и допълни, че ще осветяват различни процеси.

"Беше уязвена държавността", категоричен е Марков. Според него в парламента има "много нелоялни политици – и към законите, и към държавата", чиито действия следва да бъдат разобличени.

Реалполитиката ни интересува, заяви полк. Николай Марков в предаването "Преди всички".

През целия изборен ден вчера Марков беше активен в социалните мрежи. В един от постовете си той обяви, че "машините за гласуване една след друга излизат от строя."

"Имаме информация от всяка точка на света чрез изградената световна мрежа от достойни българи. Някои от тях са видими, другите - нелегални! Нашата организация изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината. Не само българи. Всеки опит за пробив в системата ще се неутрализира веднага. Воюваме за България с нулева толерантност към враговете на Родината. Поставили сме опитни агенти във всички горещи точки, включително в държавните институции. И до врага.

България се връща на гражданите. Престъпниците приключват", пише още той.

В друг пост пък той обяви резултатите от изборите за пълна фалшификация.

"С тези фалшиви проценти подкрепа, които дават на ПП "Величие" се подиграват с избирателите, не на Марков и Михайлов! Ние знаем, че подкрепата за нас е голяма. Стотици избиратели се обаждат и са готови на крайност, за да защитят истината. Битката ни продължава и ще продължи до възстановяване на справедливостта", пише той.

Нашият резултат е много над 4% бариера, но живеем в мафиотизирана държава, в която изборите се продават и търгуват. Това гласи първият коментар след изборите на полк. Марков.

Според него проучванията и анализите на социолози, политолози и журналисти са били манипулирани, след като не са успели да уловят високата избирателна активност за „Величие“. Той също така смята, че техният резултат е много над чертата от 4%, заяви той пред БГНЕС.

В същото време полк. Марков заяви, че „Величие“ не е против НАТО и ЕС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Няма коментари към тази новина !