Не съм бил Мадона с бухалка, но ме арестуваха: Шон Пен

26.06.2024 10:11 | Видян 511 пъти

Не съм бил Мадона с бухалка, но ме арестуваха: Шон Пен

Шон Пен се радва всеки ден, че все още не е намерил правилната жена за себе си.

63-годишният актьор говори откровено за перспективата си относно любовта и как тя се е променила с времето. Той даде интервю за престижния вестник New York Times, където обсъжда и слуха за нападението над Мадона с бейзболна бухалка по време на брака им. Но преди да стигне до тези обвинения, които бяха широкоразпространявани в миналото, Пен обясни защо не иска да влиза във връзка или как би се чувствал, ако все пак намери достойната жена за себе си.

"Просто съм свободен. Ако ще бъда във връзка, аз все още ще съм свободен. Или пък въобще няма да започвам връзка и няма да бъда нараняван. Не искам сърцето ми отново да бъде наранено от любов", казва Пен в интервюто.

Актьорът в миналото е бил женен за Мадона от 1985 до 1989 година. През 1996 година се жени за актрисата Робин Райт, с която има 33-годишна дъщеря Дилън Франсинс и 30-годишен син Хопър Джак.

След развода си с Райт през 2010 година, Пен се жени за австралийската актриса Лайла Джордж десет години по-късно. През октомври 2021-а обаче тя подава молба за развод, като двамата са обявени за свободни през април на следващата година. Пен също така е бил романтично свързван с актриси като Скарлет Йохансон, Чарлийз Терон и Олга Коротяева.

Относно една от най-обсъжданите му връзки във времето, тази с Мадона, Пен коментира минали слухове, в които се твърдеше, че той е бил агресивен срещу изпълнителката и дори си е позволявал да я удря. През 1987 година се появиха обвинения, че актьорът е ударил тогавашната си съпруга с бейзболна бухалка. Самата тя отрича за случая, но това не спря слуховете да се разпространят със светкавична сила, още преди наличието на социални мрежи.

В интервюто пред New York Times, Пен си спомня, че домът му е бил претърсен от екип за борба с престъпността, допълвайки че това е било по времето, когато Мадона е казала на полицията, че в къщата им има оръжия. "Казах, че няма да изляза, защото исках да си довърша закуската. В следващия момент прозорците ми бяха счупени и агентите влязоха у дома. Арестуваха ме с белезници", спомня си той.

По това време вече е бил наясно със слуховете и твърденията в медиите, че е използвал физическа сила срещу Мадона и я удрял толкова силно с бухалка, че я е превърнал в "подута пуйка". Тогава е имало и момент, когато жена се приближила до него, за да го попита дали всичко, което се появява във вестници и списания, е вярно.

"Не знаех какво се случва. Сега, необходимо е да кажа, че не съм най-силният мъж на света. Но ако ударя Майк Тайсън в главата с бухалка, той ще отиде в болница", казва Пен и допълва, че никога няма да причини болка на Мадона, защото тя е от хората, които обича. Двамата постигат близко приятелство след развода, като, по думите на актьора, това е било възможно, защото не са били намесени деца.

През 2015 година Мадона отрича обвиненията към Пен в насилие чрез декларация, използвана в съда, когато Пен съди Лий Даниелс за клевета, след като режисьорът казва, че признанието на актьора Терънс Хауърд, че е ударил първата си съпруга, е същият случай като с Пен. Делото за 10 милиона дола в крайна сметка беше уредено.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !