Скалата играе ММА легенда в нов биографичен филм (СНИМКИ ЗАД КАДЪР)

23.06.2024 07:43 | Видян 419 пъти

Скалата играе ММА легенда в нов биографичен филм (СНИМКИ ЗАД КАДЪР)

И "Оскар"-ът отива при... Скалата?!

Дана Уайт, главен изпълнителен директор на Ultimate Fighting Championship, смята, че всички ще чуем тази фраза, след като феновете и критиците се запознаят с "The Smashing Machine"- филм, създаден по живота на легендата на ММА Марк Кер, пише mma.bg

Марк Кер отляво и Скалата

Дуейн Джонсън, известен на вселената на WWE като Скалата, ще се превъплъти в образа на Кер в биографичния филм, наречен подобаващо на прякора на двукратния победител в турнира на UFC в тежка категория. Макар че премиерата на филма е планирана едва за 2025 г., шумът се вдига с пълна сила благодарение на няколко рекламни снимки, показващи невероятната трансформация на Джонсън в борещата се за оцеляване ММА икона.

"Не знам дали сте го видели, но онзи ден той показваше в Инстаграм, че си е контузил лакътя", каза Уайт. "Скалата ще превърти играта с това. Той ще се справи с тази роля. Знам колко сериозно се отнася към това, знам кой работи с него и знам колко усилено работи по този филм. Мисля, че това може да е възможността Скалата наистина да бъде номиниран за "Оскар"."

Режисьор на "The Smashing Machine" е Бени Сафди, човекът, който стои зад възторжено приетия от критиката филм от 2019 г. Uncut Gems с участието на Адам Сандлър.

Райън Бейдър и Олександър Усик се присъединяват към Скалата във филма The Smashing Machine.

Последните попълнения към актьорския състав на The Smashing Machine включват Райън Бейдър в ролята на бившата звезда на UFC и PRIDE Марк "The Hammer" Колман и неоспоримия световен шампион в тежка категория Олександър Усик в ролята на украинския състезател по смесени бойни изкуства и кикбокс Игор Вовчанчин.

Снимки: mma.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Няма коментари към тази новина !