Кевин Харт твърди, че е в тайна екшън чат група с Том Круз и Скалата

12.01.2024 11:43 | Видян 314 пъти

Кевин Харт твърди, че е в тайна екшън чат група с Том Круз и Скалата

44-годишният актьор каза пред "People" във вторник, че членовете на групата „говорят само за екшън неща“

Кевин Харт повдига капака на много тайно общество!

44-годишният актьор заяви във вторник, че е част от „тайна“ чат група за екшън филми със звезди, включително Дуейн Джонсън и Том Круз, на премиерата на неговия филм на Netflix "Lift".

"Мда! Дуейн, Марк Уолбърг, Том Круз, Харисън Форд, Джет Ли, Джеки Чан. Всички най-големи момчета“, шеговито казва Харт на People в Lincoln Center в Ню Йорк. „Знаете ли, ние просто си говорим за екшън неща.“

„Това е истински таен чат, не трябва да говоря с вас за този чат“, разкри той. „Мога да си навлека много проблеми от другите екшън момчета.“

След като самият той вече е достигнал статут на екшън звезда, Харт каза, че има много общо с приятелите си от екшън филми Круз, на 61, и Джонсън, на 51.

„Ние просто споделяме екшън истории, това е нещото, когато си екшън човек, трябва да имаш екшън истории, така че нашият чат е изцяло за пинг-понг екшън истории и просто да се уверим, че всички са в синхрон, нали знаеш? Ето за какво става дума“, казва той на People.

Харт се е появявал в няколко филма с Джонсън, включително Агент и половина (2016), Jumanji: Добре дошли в джунглата (2017) и Бързи и яростни: Хобс и Шоу (2019) — въпреки че все още не е работил с останалите звезди в неговия предполагаем групов чат.

На премиерата във вторник Харт също говори за свързването с актьорския състав на последния му филм Lift, в който участват Гугу Мбата-Рау, Били Магнусен, Джейкъб Баталон, Жан Рено и Сам Уортингтън, които също присъстваха.



„Мисля, че имаше последователен непрекъснат ангажимент, на който актьорският състав остана верен“, казва той пред People. „Дните на снимачната площадка завършваха с вечерянето ни в хотелите заедно. Независимо дали беше всичко заедно или някои в различни дни, имаше невероятна връзка, която в крайна сметка добави голяма стойност към това, което имаме тук.“

Екшън филмът, режисиран от Ф. Гари Грей, проследява героя на Харт Сайръс Уитакър, който събира екип за обир, за да открадне 500 милиона долара в злато от пътнически самолет по време на полет.

Премиерата на Lift в САЩ и по света в Netflix e на 12 януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !