Защо Кевин Харт е в инвалидна количка

25.08.2023 11:54 | Видян 345 пъти

Защо Кевин Харт е в инвалидна количка

Кевин Харт разкри, че е в инвалидна количка, след като се е опитал да надцени възможностите си и да се състезава със спортистът Стивън Ридли.

"Момчета, съсипах всичко", заяви звездата в Инстаграм по-рано тази седмица. "Разкъсах си долната част на корема, абдукторите ми са скъсани - дори не знам какво е това, но ги скъсах. ... Не мога да ходя!", оплака се той. 44-годишният Харт същевременно се подразни и на факта, че вече е над 40-годишна възраст. "Опитах се да скоча и да направя някои неща, които правят младите..., но ми казаха да си седна на мястото", обяснява той.

Нараняванията му са следствие от породен "спор" с 34-годишния играч на "Ню Ингланд Пейтриътс" за това "кой е по-бърз". Харт предизвиква Ридли, но в крайна сметка състезанието не се развива в негова полза. "За какво се състезаваме на тази възраст?", чуди се комикът. "Защо изобщо се състезавах? Най-голямата глупост в историята! Сега не мога да ходя...", продължи да се оплаква.

Харт призова последователите си, които са над 40 години да "уважават възрастта си", а за останалите каза да не се "тревожат", ако го видят в инвалидна количка. "Уважавайте тази възраст или тя ще ви накара да я уважавате."

В текста към видеото той се определи като "най-глупавият човек". Няколко знаменитости се включиха в коментарите с пожелания за бързо възстановяване, сред които и Уил Смит.

"Page Six" припомня, че последно така сериозно Харт се нарани преди четири години, след като претърпя автомобилна катастрофа. Тогава се размина със счупен гръбначен стълб на три места и бе хоспитализиран за 10 дни, преди да бъде преместен в рехабилитационен център за физиотерапия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Атанас Месечков оживява след тумор в...

Болка, викове, тежки поражения – това съпътства дните на...

Няма коментари към тази новина !