Ергенът Алек се покри, дължи куп неустойки на шоуто

20.06.2024 16:38 | Видян 1027 пъти

Ергенът Алек се покри, дължи куп неустойки на шоуто

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под дърво и камък, но след обрата, който предизвика в последния епизод от трети сезон на шоуто, Ергенът нито си вдигал телефона, нито отговарял на съобщенията им, твърди Intrigi.bg.

Според източник на изданието Алек е пропуснал последните си няколко участия и интервюта, което е в разрез с договора му в „Ергенът“. В рамките на една година – до финала на следващия сезон на риалити шоуто, Алек е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от продукцията. Той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на бТВ или интервюта към медиите, с които „Old School Productions“ има сключен договор.

От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Забелязва се, че и в Инстаграм Младенов не е активен, а докато течеше „Ергенът“, публикуваше сторита през ден. Всъщност активността му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към „Old School Productions“.

Внезапното изчезване на Алек е прецедент в историята на „Ергенът“. Участниците от предишните два сезона - Виктор и Евгени, също не изгаряли от желание да обикалят светски предавания и да пускат безсмислени постове в мрежата, но спазвали железните си договори заради жестоките неустойки.

Според запознати хейтът, публичните нападки и шегите на гърба му след излъчения финал на „Ергенът“ дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за финансовите последици.

„Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките“, коментират запознати.

Припомняме, че според зрителите именно майка му Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките, а да си тръгне с едно кратко и безлично видео към жените, които очакваха с трепет избора му три месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Еминем сломи обвинения в сексуално...

Еминем не се свени да разочарова Diddy (Пъф Деди, Пи...

Летище София не чака с автобуси...

"След като си чакал 5 часа на летището във Валенсия...

Няма коментари към тази новина !