Горанов с боса на масоните

18.06.2024 14:25 | Видян 507 пъти

Горанов с боса на масоните

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева изненада в центъра на София бившия финансов министър Владислав Горанов, който е и сред най-близките хора на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Горанов беше седнал на раздумка със свой приятел в столично заведение, когато Колтуклиева ненадейно го подхвана с въпроси дали ще се състави редовно правителство.

Бившият финансов министър заяви, че няма идея дали ще има кабинет, както и не знае дали Росен Желязков ще бъде премиер. "Той е много качествен специалист, но нямам представа какво ще предприеме", сподели Горанов.

На въпрос възможна ли е коалиция между ГЕРБ, ДПС и ИТН, той коментира: "Това е един аритметичен сбор, който не е достатъчен. Трябва по-широко представителство."

Финансистът отрече и да знае дали се водят преговори извън официалните.

Проверка на ПИК установи, че приятелят на Владислав Горанов е инж. Петьо Пенков, който дълги години е начело на масоните в България. Пенков още през 2004 г. е избран за Велик майстор а през 2006 г. е преизбран на поста. По информация на ПИК Пенков е близък с Пламен Орешарски и Румен Овчаров.

ВИЖ ВИДЕО ТУК

При опит на водещата на ПИК TV да разбере името му, Великият масон изпусна нервите си и започна да се държи грубо. "Аз на Вас да Ви давам обяснение... Не искам да се запознаем, защото повече харесвам млади дами", невъзпитано каза Пенков.

"Да не сте в кафе-шантан или в публичен дом, та така говорите?!"- остро го репликира Колтуклиева.

Той продължи с лошото си възпитание: "Мога да се държа, както си искам." На репликата на Колтуклиева: "Довиждане, пенсионерствайте си", Великият масон отвърна: "Дано да е сбогом".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !