Брад Пит е готов да има деца от новата си половинка

14.06.2024 12:41 | Видян 613 пъти

Брад Пит е готов да има деца от новата си половинка

Наскоро стана ясно, че двете биологични дъщери на Брад Пит искат да премахнат неговата фамилия от името си. Едната Шайло, вече е достатъчно голяма, за да го поиска по легален път. Тя навърши 18 и подаде молба в съда. Другата Вивиан, засега само изпуска фамилията Пит при неофициални документи, но явно е въпрос на време и тя да го направи по легален път.

Обтегнатите отношения на Пит с децата му, както и ожесточената раздяла с бившата му съпруга Анджелина Джоли, са натъжили сериозно 60-годишния актьор, който осъзнал, че окончателно е загубил връзката с децата си. И едва ли някога ще възобновят нормални отношения.

Вивиан и Шайло

Тези проблеми обаче, са направили връзката с настоящата му приятелка Инес де Рамон още по силна. Тя била голяма подкрепа за Пит, който минавал по-лесно през трудностите благодарение на нея.

Близки до Брад Пит разкриват, че той бил готов за трети брак и още деца.

"Инес беше голяма утеха за него в тези трудни моменти и двамата се сближиха още повече", разкриват близки до актьора

Пит бил убеден, че 34-годишната Инес ще е страхотна майка, защото била спокойна, уравновесена и много балансирана личност. Той бил готов да има деца от нея, стига тя да го пожелае.

"Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да имат деца. Харесва му идеята за семеен живот с Инес", коментират още източници на западните медии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !