Кошмарът на принц Хари

11.06.2024 12:24 | Видян 433 пъти

Кошмарът на принц Хари

Принц Хари преживява "кошмар" по време на Деня на бащата, докато "се мъчи да насрочи разговор с крал Чарлз", твърди кралски експерт.

Херцогът на Съсекс се премести от Англия преди четири години, заменяйки дъждовното британско време със слънцето в Монтесито, Калифорния. Премествайки се отвъд езерото със съпругата си Меган Маркъл, двойката се оттегли от ролята си на старши кралски членове само месеци преди преместването.

Принц Хари рядко се е връщал в Обединеното кралство, откакто се е отдалечил от родината си, като Хари се е връщал само няколко пъти. Тази година например се е връщал само два пъти.

Хари се върна в Англия през февруари, след като научи за диагнозата рак на баща си - това беше, когато херцогът прекара около 30 минути с баща си по време на много бързо посещение. След това той се върна миналия месец за събитие Invictus Games в катедралата Сейнт Пол, но не се срещна с краля поради противоречивите им графици.

И сега се твърди, че принц Хари преживява "кошмар" с наближаването на Деня на бащата. Кралският автор и експерт Том Куин каза ексклузивно пред The ​​Mirror: „Рожденият ден на крал Чарлз и Денят на бащата са кошмар за Хари. Той знае, че светът ще го наблюдава, за да види дали е достатъчно голям, за да протегне ръка към баща си. Той е решен да се опита да игнорира проблемните си отношения с баща си и той със сигурност ще изпрати топло съобщение. Лесно е да забравите, че Хари наистина обича баща си, той просто мрази факта, че Чарлз изглежда винаги подкрепя Уилям, когато има семеен спор. "

След това той твърди, че "Хари вече се е опитал да насрочи разговор с баща си, но баща му се колебае с Камила, която съветва да не прави нищо, което може да разстрои крал Чарлз." Денят на бащата се пада на 16 юни, като рожденият ден на краля е на 17 юни, а официалният му рожден ден - денят, в който се е родил - е на 14 ноември, когато той ще навърши 76 години.

The Mirror се свърза с представители на принц Хари за коментар.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Експертен нов евротротоар в Люлин от...

Този нов тротоар в Люлин, подреден по невероятно...

ММА боец предложи брак на приятелката...

ММА боецът Марек Валашек преживя голямо унижение в...

Няма коментари към тази новина !