Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от всякога като „полезни съюзници“

10.06.2024 14:23 | Видян 445 пъти

Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от всякога като „полезни съюзници“

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като принц Хари си тръгнал, според Mirror.

Твърди се, че 75-годишният монарх вижда в сина си "полезен съюзник" в управлението на ежедневните проблеми, засягащи кралското семейство откакто се възкачи на трона. Това включва критиките на Хари към тях двамата в телевизионни интервюта и неговите мемоари Spare. Принцът на Уелс също изигра жизненоважна роля в заместването на краля, докато продължава да се лекува от рак.

В предишни години се твърдеше, че огромното количество медийно внимание, отделено на Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, е довело до периодични пристъпи на разочарование у Чарлз - като един човек оприличи това на "зеленооко чудовище". Но това далеч не е така сега, според запознати.

Един приятел каза на The Times: „Ако някога е имало зеленооко чудовище или чувство за съперничество между двамата, това е глава от миналото. Кралят вижда сина си като полезен съюзник по семейни въпроси и все повече в освобождаването от отговорност задължения на нацията и държавата“. Междувременно източник, близък до Уилям, каза пред вестника, че принцът на Уелс "иска да подкрепи баща си", особено на фона на "всичко, през което кралят преминава с лечението си".

Един скорошен пример за съвместна работа беше видян на честването на Деня D в Нормандия тази седмица, където решителният крал Чарлз изнесе реч само часове след като получи последния си кръг от лечение на рак. Той похвали ветераните и войниците от Втората световна война като поколението, което "не трепна" и се срещна с ветерани след това, преди принц Уилям да се намеси вместо баща си, когато се присъедини към световните лидери на международната церемония на Омаха Бийч.

Принц Хари не присъства на церемонията - а кралският историк и експерт д-р Теса Дънлоп каза, че вярва, че Хари ще бъде тъжен да види брат си на събитията без него. Тя каза пред Mirror: „За херцога на Съсекс, който гледа от другата страна на Атлантическия океан, ще има известна тъга. Войната бушува в Източна Европа в момента и херцогът знае, че присъствието му не само улавя заглавия и стимулира марката Sussex, но помага да се свържат военните истории от миналото с тези в настоящето. По същия начин това е загуба за кралското семейство с послушния Уилям, но им липсва пица и изживяването на фронтовата линия. събитията процъфтяват."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Няма коментари към тази новина !