Крал Чарлз с жест към внучка му принцеса Лилибет на рождения й ден на фона на семейна вражда

05.06.2024 14:18 | Видян 695 пъти

Крал Чарлз с жест към внучка му принцеса Лилибет на рождения й ден на фона на семейна вражда

Принцеса Лилибет празнува третия си рожден ден днес и е получила специален подарък от крал Чарлз, според кралски експерт, пише Mirror.

Младата госпожица беше почерпена за големия си рожден ден в дома си в Монтесито, Калифорния, през уикенда, когато принц Хари и Меган Маркъл поканиха свои близки приятели да празнуват. Членове на кралското семейство обаче бяха пропуснати от списъка с гости на фона на горчивата им вражда. Пренебрежението обаче не попречи на Чарлз да отбележи събитието, тъй като се смята, че е изпратил специално съобщение до внучката си. Кралският експерт Том Куин каза пред The ​​Mirror: „Крал Чарлз нямаше намерение да пренебрегне напълно рождения ден на Лилибет, затова изпрати подарък заедно със съобщение.“

Монархът обаче запазва специален подарък за края на кралската вражда. Куин каза: „Той подари на принц Джордж красива ръчно изработена дървена люлка с издълбано върху нея името на Джордж и има планове да подари нещо подобно на Лилибет, но не тази година. И не, освен ако и докато семейната вражда не стихне.“

Смята се, че известни личности, включително Кейти Пери и Орландо Блум, са присъствали на рождения ден на Лилибет. Том каза: „Вместо да отидат на скромно празненство, Хари и Меган прекараха изминалия уикенд, наслаждавайки се на празненство преди рождения ден за третия рожден ден на дъщеря си Лилибет – изключително скъпите подаръци бяха изключени, но имението на двойката в Калифорния беше залято от знаменитости, включително Кейти Пери и Орландо Блум и тяхната дъщеря Дейзи, която е само няколко месеца по-голяма от Лилибет." Кейти и Орландо са съседи на Хари и Меган. Елън Дедженеръс, Гуинет Полтроу и Опра Уинфри също живеят близо до имението в Съсекс.

Смята се, че Хари и Меган са оставили кралското семейство извън списъка с поканени за партито на Лилибет. Том ни каза: „Шокиращо, не бяха изпратени покани за партито на Лилибет до членове на кралското семейство. „Един от старите приятели на Хари от армията каза: „Хари знаеше, че те така или иначе няма да дойдат и беше почти сигурен, че не би ги искал там . Но той наистина е тъжен, че Арчи и Лилибет не могат да имат никаква връзка с братовчедите си, докато враждата му със семейството му продължава."

Лилибет се събра с кралското семейство само за един от рождените си дни. Младата особа беше доведена в Обединеното кралство за честванията на платинения юбилей на покойната кралица Елизабет, като събитието съвпадна с първия й рожден ден. Семейството й организира пикник в задния двор във Frogmore Cottage, за да отпразнува.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !