Дворецът публикува нова снимка от ЧРД на принц Луи, направена от Кейт

23.04.2024 14:35 | Видян 435 пъти | Гласували 1

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД на принц Луи, направена от Кейт

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова снимка на младежа беше пусната за кралските фенове, предаде Mirror.

От раждането му на 23 април 2018 г. за двореца Кенсингтън е обичайно да споделя очарователна снимка на младия принц, направена от майка му, за да отбележи всеки негов рожден ден.

Имаше опасения, че тази година няма да има снимка, но малко след обяд снимка на усмихнато шестгодишно дете се появи в кралския канал. Това идва след спор кога последният семеен портрет е бил споделен.

Стопляща сърцето снимка на Кейт с трите й деца Джордж, 10, Шарлот, 8, и Луи беше публикувана в чест на Деня на майката на 10 март, но малко след публикуването й няколко световни агенции за снимки оттеглиха изображението поради опасения относно редактирането му. Те посочиха нередности като подравняването на ръката на Шарлот, подреждането на полата й и разположението на ципа на Кейт.

По-късно принцесата на Уелс призна, че е променила снимката и поднесе извиненията си „за всяко объркване“, обяснявайки: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране“. Миналата година уелсците споделиха възхитителна снимка на Кейт, която бута Луи в ръчна количка на рождения му ден.

Но един помощник миналия месец, на фона на спекулации относно снимка от рожден ден, каза, че уелсците „оценяват любовта и привързаността на обществото към децата си и знаят, че има обществен апетит да ги види на рождените им дни“. Но добавиха, че "не е взето категорично" решение за снимката.

В официалния профил на Уилям и Кейт в платформата X пише: "Честит 6-ти рожден ден, принц Луи! Благодаря ви за всички мили пожелания днес. Принцесата на Уелс."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !