Плановете на Кейт и Уилям за таен дом, жизненоважен за възстановяването й

17.04.2024 16:17 | Видян 779 пъти

Плановете на Кейт и Уилям за таен дом, жизненоважен за възстановяването й

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да превърнат таен дом в нещо като убежище като част от процеса на възстановяване на принцесата, съобщава Mirror. Говори се, че кралската двойка обмисля ремонти и разширения на малко известна пристройка от червени тухли, съседна на тяхната резиденция Adelaide Cottage в Уиндзор. Семейството, което се премести в имението Berkshire към края на лятото на 2022 г., в момента разделя времето си между вилата с четири спални и любимото им убежище Anmer Hall в имението Сандригам.

Докато Adelaide Cottage предлага идеално местоположение поради близостта си до Lambrook School, където посещават принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, вътрешни хора предполагат, че семейството обмисля планове за разширяване на в момента празна пристройка, за да помогне за възстановяването на принцесата. Това решение обаче не е лишено от предизвикателства, тъй като източниците показват, че принцът на Уелс „съзнава обществения контрол“ по отношение на кралските разходи и предприема предпазлив подход към личното финансиране на разходите.

„Те [Уилям и Кейт] абсолютно обожават Adelaide Cottage, но тя почти пасва на цялото семейство, докато Anmer Hall е много по-голяма с обширна територия“, разкри източникът пред OK!. „Adelaide Cottage се използва като имот за кратко време, докато децата са на училище наблизо, а Anmer Hall е за дълги уикенди и празници.“

Вътрешни хора разкриха плановете за преустройство на порутена пристройка от червени тухли в Adelaide Cottage, целяща да я превърнат в идеално убежище за семейство Уелс и техните помощници. Докато проектът е на пауза, тъй като принцесата на Уелс се фокусира върху възстановяването си, според съобщенията плановете тлеят на заден план, готови да се пристъпят към действие, когато назрее времето.

„Никой не знае, че има доста просторна пристройка от червени тухли, която не се използва в съседство с Adelaide Cottage“, каза вътрешен човек. „В момента е обитаем и се нуждае от обширни ремонтни работи, ако трябва да бъде използван. От известно време се водят дискусии относно използването на имота като част от общата вила, но става дума само за намиране на подходящия момент за стартиране на проекта.“

Нуждата от пространство е повече от лукс; източници казват, че е от жизненоважно значение за пътя на Кейт към уелнес, осигурявайки й спокойна среда, за да се справи с нуждите на лечението си. Anmer Hall е най-добрият избор в момента, благодарение на големия си размер и уединение. Имайки предвид миналите негативни реакции относно публичното финансиране, кланът от Уелс обмисля сам да поеме сметката за ремонта на пристройката на Adelaide Cottage.

„Уилям е много наясно с обществения контрол върху харчещите навици на кралското семейство, така че той търси най-добрия начин да покрие всички разходи за обновяване“, разкри източник. „Това е проект, който засега е оставен на заден план поради неблагоприятното положение на семейството, но ще бъде разгледан отново, когато му дойде времето.“

Adelaide Cottage, скрита в частния кралски парк на Crown Estate от 655 акра, първоначално е била построена през 1831 г. като убежище за съпругата на крал Уилям IV, кралица Аделаида. Вилата претърпя значителни ремонти през 2015 г. и може да се похвали със сериозно богат декор. Говори се, че таванът на главната спалня е украсен с позлатени делфини и орнаменти от въжета, според различни доклади.

След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 г. имаше мимолетни слухове, че Adelaide Cottage може да стане новата им резиденция в Уиндзор. Съобщава се, че двойката е оценила уединението, което предлага и близостта му до Лондон. Освен това местоположението е особено практично за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които всички посещават близкото училище Lambrook.

OK! се обърна към двореца Кенсингтън за изявление.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !