Жал ми е за Стефан, ще си ляга до баба: Дарин Ангелов захапа Гала

25.05.2024 07:50 | Видян 1548 пъти

Жал ми е за Стефан, ще си ляга до баба: Дарин Ангелов захапа Гала

След новината, че Мари е бременна, а Гала ще става баба след няколко месеца, коментарите по адрес на тв водещата не са спирали. Разбира се, най-активни са панелистите ѝ в „На кафе“, по-специално Дарин Ангелов, който е известен с тънкото си чувство за хумор.

Дали обаче Гала може да извади добро чувство за хумор в различните ситуации, в които е главна героиня, оставяме на вас да прецените.

Наскоро 57-годишната водеща заяви в ефир, че няма нищо против да е баба, още повече че преди време тя самата даже насърчила дъщеря си да мисли и да работи по въпроса.

Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна с репликата: „Най-много ми е жал за Стефан, защото сега ще си ляга до баба!“, изцепи се актьорът, уж на шега. Гала се опита да се овладее, но си пролича, че никак не ѝ стана приятно от думите на колегата ѝ.

„Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан!“, отвърна рязко водещата, което мигновено усмихна чаровния актьор.

Извън шегите обаче, Гала не може да скрие радостта си от новината как ще се промени животът ѝ наесен. И даже си помечта с признанието, че се надява бебето да е момиче, каквото всъщност се оказа, че е и желанието на бъдещия татко Константин – синът на Деляна Маринова – Джуджи.

Както е известно Мари и Константин са гаджета още от ученическите си години. Вече живеят под един покрив, а преди година се сдобиха и с нов по-просторен дом в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София, пише show.blitz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !