Македонци пристигат в Съни бийч с тайна мисия

19.04.2024 14:09 | Видян 270 пъти

Македонци пристигат в Съни бийч с тайна мисия

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази неделя (21 април) от 20:00 ч. по bTV. Бащата на Ивон и Дарина - Димитър (Георги Кадурин) веднага ще разпознае един от тях от военните учения преди години и ще заподозре тримата туристи в шпионаж.

Майката на Марти е разрешила семейните си проблеми и с бойна стъпка и нормалното за нея злобно състояние, ще дойде в хотела, за да вземе сина си от Гомес (Бойко Кръстанов). Междувременно старите приятели Певеца (Стоян Дойчев) и Италианеца (Петър Антонов) ще си поговорят за живота и за заниманията си през последните години. Певеца ще убеди Италианеца да се отърве от всеки спомен за несподелената любов към Райна като продаде хотела. Гомес пък ще се възползва от връзките си с депутата Ставрев, за да организира повторно посещение на оценителката Кирова.

Вечната комбина Димитър и Ростислав (Владислав Карамфилов - Въргала) ще се опита да разгадае тайния план на македонците, но докато разберат какво се случва, в музея в Съни бийч ще бъде компрометиран портрета на Владимир Димитров – Майстора.

Дарина (Лидия Инджова) най-после ще признае на Младен (Иво Аръков), че е бременна, но не е сигурна дали иска да има бебе. Това ще се превърне в повод за напрежение между двамата, а Младен ще остане съкрушен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !