Кейт Мидълтън е благодарна за дискретния кралски приятел, който струва теглото й в злато

18.04.2024 16:22 | Видян 511 пъти

Кейт Мидълтън е благодарна за дискретния кралски приятел, който струва теглото й в злато

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния" кралски приятел, който "си струва злато", докато принцесата на Уелс продължава да се възстановява от рак, според кралски експерт.

Кралски вътрешни лица разкриха, че най-близките приятели и доверени помощници на Кейт са се събрали около нея, създавайки тясна система за подкрепа, докато тя се подготвя за завръщане към кралските задължения. Кейт се отдръпна от общественото внимание, за да се съсредоточи върху здравето си и разчита на своя доверен вътрешен кръг по време на лечението си от рак, докато намираше утеха далеч от семейния си дом в Уиндзор, в Анмър Хол в Норфолк.

В Уиндзор родителите и братята и сестрите на Кейт са на разположение, за да осигурят подкрепа, но има още една ключова фигура в домакинството на Уелс: тяхната бавачка, Мария Тереза Турион Борало. Мария, която е с принца и принцесата в продължение на десет години, се смята за неразделна част от семейството и е поверена на благосъстоянието на децата на Кейт и принц Уилям, принц Джордж, принц Шарлот и принц Луи.

„Кейт трябва да почувства, че Мария си струва теглото на златото и че може да й довери благосъстоянието на децата си, докато продължава възстановяването си“, коментира бившият кореспондент на BBC Royal Джени Бонд. „За щастие, от това, което знаем за Мария (което е похвално много малко, защото е толкова дискретна), тя е доволна да прекара живота си, помагайки на другите.

„Тя е религиозна жена, която, според хората в родния й град, може би щеше да е монахиня, ако не се беше надула за бавачка, така че изглежда малка опасност тя да продължи напред в обозримо бъдеще и това е нещо, за което си представям, че Кейт ще бъде особено благодарна."

По време на този труден период за Кейт е от съществено значение да бъде заобиколена от надеждна мрежа за поддръжка, докато се подготвя за завръщане към кралските задължения, като приятелите й са описани като „фар на надежда“.

И кралски вътрешен човек твърди, че принцесата на Уелс намира утеха далеч от Уиндзор, в Анмър Хол в Норфолк.

„Кейт се чувства повече у дома си в Норфолк“, разкри източник пред OK!. „Тя има няколко близки приятели там. Семейство Ван Кутсем живеят наблизо, както и Том и Поли Коук [Кук]. Лора Мийд е близък източник на комфорт за принцесата, както и момичетата от семейство Картър.“

По време на този труден период за Кейт е от съществено значение да бъде заобиколена от надеждна мрежа за поддръжка, докато се подготвя за завръщане към кралските задължения. Нейните най-близки и най-скъпи са се събрали около нея, създавайки тясна система за подкрепа.

Нейните верни спътници, включително Емилия Джардин-Патерсън, Софи Снугс, лейди Лора Мийд, маркизата на Чолмондели и Наташа Арчър, всички играят централна роля в предоставянето както на практическа помощ, така и на емоционална подкрепа, доказвайки се като безценни стълбове на силата за Кейт в тези изпитателни времена.

Въпреки че семейството обича своето убежище в Норфолк, реалността на училището на децата им означава, че те са закотвени в Уиндзор по време на учебния срок. Удобството на Adelaide Cottage, разположено близо до Lambrook School, предлага известна стабилност сред катаклизма.

Семейство Уелс намира утеха в непоколебимата подкрепа на близки приятели, докато живее в Уиндзор, с фигури като състезателя по крикет Кевин Питърсън и съпругата му Джесика Тейлър, които блестят като фарове на надежда за Кейт в трудни времена.

„Кейт има набор от приятели в района на Уиндзор, но това са връзки, които тя е изградила чрез приятелствата на децата с техните деца“, разкри вътрешен човек. „Това е много различна динамика от снимачната площадка, която има в Норфолк. Тези приятели са тези, с които тя може да обсъжда всичко, докато тя може да бъде доста затворена за другите.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Телевизията на Слави Трифонов пред фалит

Телевизията на Слави Трифонов „7/8 ТВ” е пред фалит,...

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Няма коментари към тази новина !