Защо НСО вози Лена в колата "на" Киро с нашите пари?

18.04.2024 10:03 | Видян 393 пъти

Защо НСО вози Лена в колата

Лена Бориславова беше заснета пред парламента да се качва в колата, която НСО дава на Кирил Петков. Освен десетки хиляди лева на месец за неговия превоз и охрана от несъществуващи заплахи, дори когато ходи на сърф в Гърция и сме публикували снимки от тези шествия, държавата му осигурява и 2 полицейски патрула с коли и екипи пред дома всеки божи ден - повече от едничкия милиционер, който пазеше пред общите кооперации на членовете на Политбюро при соца.

Въпросът е като каква младата майка Лена Бориславова, която нито му е съпруга, нито секретарка, нито е контингент на НСО по каквато и да било причина, използва високопроходимия автомобил и като каква е допускана до него, след като няма и официална партийна позиция дори?

Още повече самата тя се представя за борец за законност, макар още да се помни цитираното от шефа на ДАНС изнасяне на секретни документи по времето, когато работеше в правителството и последващото им публикуване в близки до нея медии. Където, сигурно по случайност, излезе и инфото за скандалите с къщата на Асен Василев. Които пък могат да му донесат не само неприятни съдебни решения в Щатите, но може би е възможно дори и попадането под ударите на Магнитски. Поне така предполагат американски източници, работещи у нас.

Ако се вярва на някои източници, Киро и Лена отново са опасно близки след гръмването на скандала с противниковия лагер Василев-Лорер, след като спазваха известна дистанция покрай раждането на детето й. Само веднъж бяха изловени заедно да разхождат, при това не особено прикрито, в самия център на София, количката с бебето, като своевременно сме публикували и тези кадри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !