Хари и Меган се заемат с различни кариери, оставят кралския живот

12.04.2024 15:45 | Видян 482 пъти

Хари и Меган се заемат с различни кариери, оставят кралския живот

Принц Хари и Меган Маркъл са избрали различни кариери, като двойката няма вероятност да бъде свързана с монархията в бъдеще, според опитен екстрасенс.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от кралските си задължения през 2020 г., като скоро след това се преместиха отвъд езерото в Монтесито, Калифорния. Откакто пребивават в Америка, двойката е отчуждена от монархията, като са лишени от техните титли на HRH и са оставени без финансиране от краля.

И според екстрасенс, следващите стъпки за Хари и Меган "изглежда изобщо не са свързани с монархията", като дуото вероятно ще навлезе в развлекателната индустрия с пълна сила, тъй като Меган се връща към актьорството, а Хари работи зад кадър.

Астрологът Инбаал Хонигман разкри ексклузивно пред The Mirror, че след извършване на четене на Таро и изтегляне на картата 4 чаши, това показва, че първият приоритет на семейство Съсекс е семейството.

„Щастливата двойка би искала свободата да избере средата, която смята, че работи най-добре за най-близките им, и биха искали свободата да променят решението си, когато пожелаят. Тази водна карта показва, че животът край плажа е тяхната идея за рая."

Тя добави: „Картата Таро 2 от мечовете ни уведомява, че след като се почувстват сигурни и щастливи, ще започнат да търсят писателска работа. Двойката би искала да работи от вкъщи колкото е възможно повече и ще ухажва редовни рубрики, сделки за книги и дори консултантска работа в телевизионни предавания Това е карта на писане, идеи, комуникация и оставане на едно място, така че те ще пътуват по-малко от обикновено."

След това Инбаал отбеляза: „В крайна сметка мечтата им е да работят в творчески кариери, според картата „XIV Art“. Меган ще намери пътя си обратно към актьорството, а Хари, който е добър в организирането, ще търси роли на изпълнителен продуцент и възможности в развлекателната индустрия."

Завършвайки четенето си, Инбаал отбеляза, че в Таро „16 карти се наричат придворни карти и те могат да представляват хора с власт, дори кралски особи“, добавяйки: „Те са известни като рицари, кралици, принцеси и принцове, и е доста забележително, че нито една от тези карти не се появява в четенето на Таро на Хари и Меган.

„Това предполага, че мислите за повторно присъединяване към семейството като работещи кралски особи са далеч от съзнанието им.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !