Принц Хари бесен на Чарлз заради хаплив коментар към Меган

09.04.2024 14:19 | Видян 449 пъти

Принц Хари бесен на Чарлз заради хаплив коментар към Меган

Mirror съобщава, че принц Хари планира трогателно завръщане в Обединеното кралство следващия месец на фона на скандалната двойна диагноза рак в кралското семейство. Херцогът на Съсекс е готов да присъства на служба, отбелязваща десетилетие от Игрите Invictus, и се разбира, че той няма търпение за среща с принц Уилям по време на посещението си.

Това идва след тревожната новина, че и крал Чарлз, и Кейт Мидълтън се борят с рак.

Херцогът и съпругата му Меган Маркъл създадоха живота си в Монтесито, Калифорния, откакто се оттеглиха от кралските задължения през 2020 г. Хари ограничи пътуванията си до дома през последните четири години, но здравословните страхове на баща му и снаха му са го накарали да прекара повече време във Великобритания, за да издържа семейството си.

Хари направи кратко посещение в Обединеното кралство през януари след актуалната информация за здравето на крал Чарлз, организирайки кратка 30-минутна среща с монарха.

Говорейки пред Good Morning America след януарското си пътуване, Хари намекна за бъдещи посещения, като каза: „Така че моето семейство и животът ми в Калифорния са такива, каквито са. Планирал съм други пътувания.“

Той добави: „Това ще ме отведе през Обединеното кралство или обратно в Обединеното кралство, така че ще се отбия и ще видя семейството си колкото мога повече.“

Напрежението в кралското семейство достигна рекордно високо ниво след пороя от бомбени разкрития на принц Хари и Меган в интервюта, включително срещата им с Опра Уинфри, техния сериал от Netflix в шест части и издаването на експлозивните мемоари на Хари, "Spare".

Разривът между Хари, Меган и останалата част от семейството беше очевиден още преди двойката да реши да се оттегли от кралските си задължения, както вече споменахме. Това беше отразено в книга, публикувана миналата година, в която се твърди, че крал Чарлз някога е „вбесил“ Хари, като е предположил, че може да не подкрепя финансово Меган в бъдеще.

В „Нашият крал“ авторът Робърт Джобсън се задълбочава в развалените връзки между Хари и други ключови членове на кралското семейство. Книгата разкрива задълбочаващото се разделение между Хари и брат му Уилям, като според съобщенията нивото на враждебност е изненадало Чарлз.

Разказът на Джобсън също хвърля светлина върху един особено шокиращ епизод, който накара Хари да кипи. По време на предсватбена среща, включваща принцовете и Чарлз, Хари планира да информира баща си за намеренията си да се ожени за Меган.

Уилям обаче вече беше прелял чашата. Когато Хари продължи да казва на Чарлз, Уилям се намеси с предупредително „Сигурен ли си, Харолд?“.

Истинската „бомба“ дойде, когато Чарлз изрази на по-малкия си син, че може да не е в състояние да подкрепи финансово Меган заедно с отговорностите си към Камила, Уилям, Катрин и техните деца в бъдеще. Смята се, че Чарлз е посочил, че „не може да си позволи да плаща за Меган в бъдеще“. Твърди се, че това разкритие е оставило Хари "вбесен".

Добавяйки обида към нараняване, принц Хари се почувства пренебрегнат по време на период на вътрешни раздори и нарастващо усещане за пренебрежение. Книгата на г-н Джобсън разкрива, че Хари вярва, че брат му Уилям не одобрява Меган, тогавашната му годеница, гледайки на връзката им като на „вихрена афера“.

Освен това, първите срещи на Меган с Кейт Мидълтън я оставиха с усещането, че херцогинята на Кеймбридж е някак си "непристрастена". Тези шокиращи разкрития идват в момент, когато отношенията между Съсекс и кралското семейство са на най-ниското ниво за всички времена.

След смъртта на кралицата, Хари и Меган стартираха разкриваща серия на Netflix, в която говориха открито за преживяванията си като работещи членове на кралското семейство. Впоследствие Хари издаде експлозивните си мемоари „Spare“, в които направи няколко стряскащи твърдения за кралските особи.

Книгата на г-н Джобсън съдържа и други бомбени истории, включително как Кейт Мидълтън смята, че разходката й в Уиндзор с Уилям и Съсекс след смъртта на кралицата е „едно от най-трудните неща, които някога е трябвало да направи“.

Книгата предполага, че поради „лошите чувства“ между старшите кралски двойки, принцесата на Уелс е намерила кратката среща трудна. Това се случи пред замъка Уиндзор, два дни след смъртта на кралицата. Уилям предложи съвместната разходка като демонстрация на единство, но според книгата това е просто „илюзия“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !