Бианка Ченсори е отмъщението на Кание срещу Ким Кардашиян

22.03.2024 15:43 | Видян 1268 пъти

Бианка Ченсори е отмъщението на Кание срещу Ким Кардашиян

Твърди се, че Кание Уест облича съпругата си Бианка Ченсори в оскъдни тоалети като част от негов план за отмъщение на бившата си съпруга Ким Кардашиян.

46-годишният рапър и 29-годишният архитект попаднаха в заглавията по време на връзката си с нейните все по-откровени тоалети.

Двойката направи много публични изяви с Бианка, носеща почти нищо, дори рискувайки затвор с модния си избор, като най-близките й твърдят, че това се дължи на предполагаемите „начини на контрол“ на Кание.

Но сега се твърди, че той кара Бианка да носи скандално разголените тоалети като част от плана да детронира 43-годишната Ким на пазара на оформящо облекло.

Риалити звездата стартира своята изключително успешна марка SKIMS през 2019 г. и оттогава тя се разрасна до една от най-популярните компании за облекло в света, която се оценява на колосалните 4 милиарда долара.

Според The Sun, Кание иска да се изправи срещу бившата си съпруга и да пусне собствена марка, използвайки Бианка, за да моделира рисковите ансамбли като „тест“.

Вътрешен човек каза на изданието: "Кание е развълнуван колко успешен е SKIMS – той иска да поеме Ким със собствената си марка, но иска тя да бъде по-рискована, по-секси и да прави повече пари от SKIMS."

"Той поставя Бианка в тези тоалети като вид тест – тя е неговата муза и ще моделира линията, той смята, че тя може да изложи марката му и тя ще се разпродаде."

„Ето защо той я разхожда с тези тоалети, за да отмъсти на Ким.“

MailOnline се свърза с представители на Кание за коментар.

Ким и Кание бяха женени от 2014 до 2021 г. и имат деца Норт, 10, Сейнт, 8, Чикаго, 6, и четиригодишния Псалм.

Това идва, след като експерти заявиха пред MailOnline, че има нещо повече в „плана за игра“ на Кание и Бианка, като казаха, че искат да изпреварят Ким, като „разбият интернет“ с X-оценения външен вид.

Марк Борковски, един от водещите пиар гурута в Обединеното кралство, каза, че Кание използва Бианка, за да копира стратегията за публичност, преследвана от бившата му съпруга - но прокарва своето „шоу на изродите“ до самия предел.

Използването на тялото и тоалета на Бианка за популяризиране на неговата слава и богатство създава много неудобни и отчуждаващи марки, каза той.

Но г-н Борковски каза, че въпреки твърденията за контролиращо и принудително поведение от страна на бившия рапър, Бианка може да е много щастлива да се съгласи с това.

Той каза: "Кание разбира възмущението и се опитва да разбие интернет. Мисля, че много хора започват да се чувстват доста неудобно, въпреки всичко, което каза, че той чувства, че може да прави каквото си иска с партньора си."

"Тук има граница между онези, които вярват, че това е контрол, и онези, които вярват, че тази жена е съучастница и е напълно замесена в това шоу на изродите. Но това е странно фрийк шоу, с което всички се занимават и някои се наслаждават на тези доста явни снимки."

"Мисля, че ще погледнем назад към това, ако се появи разрив между тях като нещо, което е нещо експлоатационно. Някои от роклите са създадени от копнеж за публичност."

Кание споделя множество силно сексуализирани изображения на съпругата си, въпреки че критикува бившата си Ким за това, че се „облича твърде секси“ по време на престоя му като изпълнител на госпъл.

Когато Ким носеше персонализирана мини рокля в стил корсет, изработена от копринена органза и капещи кристали от френския дизайнер Тиери Мюглер на Met Gala през 2019 г., Кание открито разкритикува ансамбъла на иконата на риалити телевизията.

„Не осъзнавах, че това засяга духа ми като човек, който е женен и обичан, баща на четири деца“, каза той за избора на облекло на Ким.

„Корсетът е форма на бельо. Е горещо. Все едно за кого е горещо?“ Ти си моя съпруга и ми се отразява, когато снимките са твърде секси", каза той на жена си.

Г-н Борковски продължи: "Можете само да предположите, че това е начин Кание да запази името си в челните редици и в устите на всички, както и изявление към бившата му съпруга Ким, която се ангажира със същата публичност, която той извежда на друго ниво, но тя го направи с много повече стил и размах. Не беше толкова директно като това."

"Докато преоценяваме тези, които са експлоатирали своите партньори в миналото, това е висок воден знак."

"Чувствам се неудобно, но гледате някой, който може да генерира разговор, Кание знае как да го направи."

„Но не виждам стратегия тук. Той се е отдалечил толкова далеч от марките със своите антисемитски забележки и възмущение, че трябва да има граница там, където той не иска такава“.

Кание и Бианка попаднаха в заглавията на вестниците заради избора си на облекло, търсещ внимание, и странни излизания напоследък.

Най-шокиращата им екскурзия дойде, когато бяха забелязани да се наслаждават на любовен момент във водно такси във Венеция, като Кание разкриваше голите си задни части пред зяпналите туристи.

Изображенията на двойката показват американския рапър, седнал в задната част на речното такси, докато австралийската му булка е сложила глава в скута му.

Миналия месец тя носеше прозрачно пончо без нищо отдолу в музикално студио, въпреки че брандирането в предната част на палтото помогна да защити обширните й гърди, тя беше принудена да постави ръка върху слабините си, за да защити своята скромност.

Тя дори е била заснета да се отправя към час за слънчев тен в малки черни шорти, които имат малка дупка, видима в предната част на панталона, която е предназначена да побира секс играчки.

А в понеделник рапърката беше видяна да смъква прозрачния си, неоново зелен чорапогащник, който носеше като панталон, за да разкрие голите си задни бузи.

Източник каза по-рано на DailyMail.com, че родителите на Бианка са „ужасени“ да видят дъщеря си в пикантен външен вид и че просто изглежда „стават все по-зле и по-зле“.

„Родителите й са толкова притеснени от това, защото не я разпознават. Тя не би направила това, освен ако не беше контролирана“, каза вътрешен човек.

Съобщава се, че някои от нейните близки дори са организирали интервенция с Бианка заради предполагаемите „начини на контрол“ на Уест.

Съобщава се, че миналата седмица майката на Бианка Александра е излетяла от родната им Австралия в Лос Анджелис с надеждата да „спаси“ дъщеря си, според източници, близки до семейството.

Източник каза на DailyMail.com, че Александра отделя време, "за да види сама", дали Бианка наистина държи всичко "под контрол", както твърди.

„Това беше чудесна възможност за Александра да прекара време с Бианка и сама да оцени ситуацията.“

Съобщава се, че страховете й са се разсеяли през това време с Бианка и Уест, тъй като вътрешен човек твърди, че рапърът „знае как да говори сладко на майката“.

„Точно сега е ключов момент и Александра не вярваше, че ще дойде, за да спаси дъщеря си“, каза източникът.

— "Но това не е така. Кание започна да обръща нещата след издаването на новия му албум Vultures в смисъл, че той не започва толкова много безсмислени изказвания."

„Той също знае как да говори сладко на майката“, добави източникът. „Това беше наистина добро преживяване и всички са толкова облекчени да я видят с Александра.“

Вътрешният човек твърди, че желанието да се участва в живота на бъдещите внуци също може да бъде движеща сила.

Наскоро вътрешни лица твърдяха пред DailyMail.com, че бащата на Бианка, Лео, има желание да се изправи срещу рапъра относно преобразяването на дъщеря му с оценка X и как той я развежда като „трофейно пони“.

„Лео искрено иска просто да остави Кание, за да му каже, че наранява семейството й, като превръща любимата му дъщеря в долнопробна търговска стока“, казаха те.

"Никой мъж никога не трябва да насърчава жената, която обича, да излиза публично и да се представя по този начин. Това не е любов. Това е контрол."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !