Ето кой ще бъде следващият агент 007, подписва договор тази седмица

19.03.2024 11:32 | Видян 441 пъти | Гласували 1

Ето кой ще бъде следващият агент 007, подписва договор тази седмица

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена възможността да изиграе Джеймс Бонд“, слагайки край на месеците на спекулации относно наследника на Даниел Крейг.



33-годишният актьор все още не е приел официално ролята, но ако го направи, ще стане едва седмият актьор, който ще играе емблематичния британски таен агент от стартирането на франчайза през 1962 г.

Скорошна анкета показа, че Идрис Елба все още е избор номер едно за ролята на публиката, въпреки че е на 51 години - възраст за кандидат за Бонд - и вече се отказа от надпреварата, за да се съсредоточи върху своята криминална драма Лутър.

Но Арън, който е известен с ролите си в Нощни животни, Kick-Ass, Nowhere Boy и Отмъстителите: Ерата на Ултрон, получи желаната роля, съобщава The Sun.

Източник каза: "Бонд е работата на Арън, ако той пожелае да я приеме. Официалната оферта е на масата и те чакат отговор."

„Що се отнася до Eon, Арън ще подпише договора си през следващите дни и те могат да започнат да се подготвят за голямото съобщение.“

MailOnline се свърза с представители на Арън за коментар.

В отговор на слуховете, че може да влезе в обувките на Бонд миналата седмица, Арън се прояви сдържано, като каза на Numero: "Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази роля. Приемам го като голям комплимент."

Започва да се занимава с актьорство като дете и е видял как кариерата му се развива все по-силно, с три огромни филмови участия само тази година.

Арън ще играе ролята на известна екшън звезда, която изчезва в The Fall Guy, заедно с Райън Гослинг и Емили Блънт.

Освен това той ще се появи в горещо очаквания римейк на готическия хорър Nosferatu от 1922 г., режисиран от Робърт Егърс и включващ звезден актьорски състав, включително Бил Скарсгард, Никълъс Холт, Лили-Роуз Деп и Уилем Дефо.

Но най-голямата предстояща роля на Арън ще го накара да се присъедини отново към вселената на супергероите, тъй като той ще играе главната роля в Крейвън Ловеца, петият филм от Вселената на Спайдърмен на Sony.

Той също така е номиниран за две награди BAFTA и преди това спечели наградата за най-добър поддържащ актьор на Златен глобус за Нощни животни.

Името на звездата от Убийствен влак е в надпреварата за Бонд от известно време, заедно с други претенденти от А-листа като Том Харди, Хенри Кавил и скорошният носител на Оскар Килиан Мърфи.

През октомври миналата година Mail ексклузивно разкри, че Арън е „единият, който трябва да победи“, за да поеме емблематичната роля, докато режисьорът на Опенхаймер Кристофър Нолан имаше вероятност да режисира следващия филм от франчайза.

Вътрешният ни човек каза: „Арън Тейлър-Джонсън в момента е горещият фаворит да влезе в емблематичната роля, той е първият избор на продуцентката Барбара Броколи – той е този, който трябва да победи.“

Те добавиха за Кристофър: „Той е изключително заинтересован да направи нещо много различно с франчайза. Ако успее да постигне своето с продуцентите, значи е за това.“

По-рано беше съобщено, че режисьорът, носител на Оскар, е искал да режисира следващия филм за Бонд като част от епохата, която се развива по същия начин като оригиналния изходен материал – нещо, което режисьорът Куентин Тарантино преди това е искал да направи с Казино Роял, но е бил отказан.

Въпреки това вътрешният човек добави: „Дали идването на Нолан ще повлияе на избора на Арън Тейлър-Джонсън в момента е сива зона – тъй като той е много внимателен с кого работи.“

Кристофър е известен с това, че постоянно използва подобни актьорски състави във филмите си, като работи с колегите си, за които се говори, че са звезди на Бонд, Том и Килиън, по множество филми, включително Inception, Dunkirk и The Dark Knight Rises.

Кристофър работи с Арън по филма Tenet от 2020 г., в който актьорът играе военен командир Айвс.

Новината за предложението на Арън да изиграе най-известния шпионин в света идва, след като феновете гласуваха за това кого искат в ролята.

Проучване на 2000 британци от Lottoland показа, че Идрис излиза начело с някои нетрадиционни избори, хвърлени в микса, като Емилия Кларк, Джеймс Нортън, Емили Блънт и Хелън Мирън.

Бонд е известен с това, че превръща онези, които играят 007, в глобални суперзвезди и франчайзингът не се срамува да назначава звезди от лявата зона, които да поемат ролята.

Покойният Шон Конъри, един от най-разпознаваемите Бондове, се е снимал само в поредица от телевизионни филми, когато приема ролята на титулярния британски шпионин в "Д-р Но" от 1962 г., което го изстрелва към международната слава.

Но въпреки че Идрис беше най-добрият избор, феновете може да се окажат разочаровани, след като актьорът се отказа няколко пъти и дори се твърди, че е изложил списък с предложени имена за ролята на 007 вместо това.

Още през август 2022 г. беше съобщено, че той се е оттеглил от „години на разговори“ с филмови шефове, за да поеме известната роля.

И през февруари 2023 г. той настоя: „Знаете ли, много хора говорят за друг герой, който започва с J и завършва с B, но аз няма да бъда този човек.“

Продуцентът на Джеймс Бонд Барбара по-рано призна, че ще отнеме много време, за да избере заместник 007 на Крейг.

Режисьорът настоя, че не е толкова лесно, колкото да изберете актьор, който да поеме емблематичната роля на "любезния" шпионин.

Говорейки пред Variety, Барбара каза: "Това е голямо решение. Това не е просто избор на роля. Става дума за цялостно преосмисляне накъде отиваме."






автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !