Даниел Крейг - "такъв, какъвто не сте го виждали"

01.08.2022 16:31 | Видян 1146 пъти

Даниел Крейг -

Даниел Крейг получи лиценз да развълнува изцяло нова публика, след като беше Джеймс Бонд с разрешително да убива дълги години, пишат западните медии.

Най-често в заглавията им го описват "такъв, какъвто не сте го виждали". 

Актьорът стана като рокерите - с черно кожено мото яке Brando, тениска с ниско деколте и сребърна верижка около врата, е това сигурно би накарало култовия му герой, стария шовинист Джеймс Бонд, да повдигне вежди, коментира "Daily Mail".

Крейг бешe в Париж да снима реклама за водка "Belvedere", марката напитки, която преди това беше подписала сделка за няколко милиона паунда с продуцентите на Бонд, за да върне мартинито - разклатено, не разбъркано - обратно в менюто на 007. 

Даниел обяви в навечерието на премиерата на миналогодишния филм "Смъртта може да почака", че това ще бъде последният му филм от поредицата, след като е повторил ролята пет пъти.

Киномани се чудеха дали Крейг е взел модното си вдъхновение от неговия враг в продукцията Рами Малек, като облечения в кожа Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия".

Крейг се преоблече за някои сцени в ослепително бял костюм и бледорозова риза - още едно модно "не" за героя на Флеминг. Преди време Крейг каза, че има тетрадка с правила и съвети как да живеем. В нея бе включил предупреждението: "Не си губете времето с жени, които носят гривна на левия си глезен". Той също така сподели, че от години ходи в гей барове, за да избегне агресивни мъже. Коментира, че там де запознавал с готини момичета, които ги посещавали по същата причина, и това бил "скритият му мотив". 

Певицата Рита Ора, годеница на Тайка Уайтити, носител на "Оскар" от Нова Зеландия, наблюдаваше снимките на рекламата в известния мост Пон Ньоф и близкия луксозен хотел "Cheval Blanc", но и се разходи из града и публикува снимки как яде захарен памук, как се радва на живота край Айфеловата кула.

Двамата планират да вдигнат сватба, когато работните им ангажименти позволят. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !