Гонзо даряваше Цеци с бижута Булгари, разведе я: Голямата любов на БФС-боса

17.03.2024 12:57 | Видян 2886 пъти | Гласували 1

Гонзо даряваше Цеци с бижута Булгари, разведе я: Голямата любов на БФС-боса

Голямата любов на новоизбрания президент на БФС Георги Иванов не е Светлана Гущерова, която всички наричат Гонзовица. Най-добрият модел на Европа преди четвърт век Цеци Красимирова е истинската страст на тогавашния активен футболист. Дали той я е развел с бащата на детето й Юдит? Само може да се предполага.

И досега се помнят обаче воаяжите до Париж на двойката. По онова време самият Гонзо риташе във футболен клуб във Франция, а Цеци час по час летеше дотам.

Без да е известен с особена щедрост, Гонзо даряваше любимата си с бижута Булгари, а другите модели я вземаха на подбив, защото според тях това била най-достъпната от скъпите марки.

Дали това е била причината манекенката да се откаже от връзката с футболиста, за да се отдаде на контрабандиста Косьо Самоковеца, за да бъде ранена при разстрела му в центъра на Амстердам - по ирония на съдбата - точно до бижутериен бутик? Само те си знаят.

Затворила тези две страници и избрала да напусне България, за да се установи в Барселона, Красимирова се ожени за мултимилионер там. Днес лети с мастен самолет и моделства само по желание и за удоволствие, като - пак по ирония на съдбата - последно рекламира бижута.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !