Ивена смени имиджа

07.02.2008 10:12 | Видян 9226 пъти | Гласували 2

Ивена смени имиджа

Ивена реши да направи тотална промяна в имиджа си, писа yellow. Певицата от каталога на "Ара Мюзик" смени прическата си и от къдриците й вече няма и помен. Изпълнителката заложи на идеално права коса и бретон.

От началото на своята кариера тя има своята запазена марка - огненочервената коса. Макар и понякога да е променяла малко нюансите, тя винаги е държала на този цвят, който я отличава от всички останали нейни колежки в попфолка. Освен това тя е естествено къдрава и досега е предпочела да носи косата си така.
 Изправяла я е само един-два пъти.

Сега обаче си направила и бретон и решила, че си заслужава да запази тази визия.

"Преди като съм си изправяла косата, все нещо не се одобрявах. Може би защото не бях свикнала да се виждам така и не се възприемах. Сега обаче много се харесах. Може би и заради бретона, защото той придава съвсем различен вид", сподели Ивена.

Досега певицата не е експериментирала с визията си, но признава, че новият й имидж й доставя огромно удоволствие. Не само заради факта, че харесва как изглежда, а и защото промяната я зарежда с позитивно настроение.

"Не бях склонна да правя някакви драстични изменения, но сега се реших и мисля, че се получи много добре. А и наистина е вярно това, което казват, че като си промениш нещо в прическата, се чувстваш по-добре", смее се красавицата.

Промяната във визията на изпълнителката предшества появата на нейната нова песен "Няма да ти позволя", по музика на сръбския композитор Ромарио, текст на Снежана Григорова и аранжимент на Михаил Бургуджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !