Ивена с уникален телефон

17.01.2008 16:32 | Видян 15107 пъти | Гласували 2

Ивена с уникален телефон

Червенокосата фолкдива Ивена получи невероятна изненада по случай имения си ден - 7 януари. Приятелят на изпълнителката на Ара Мюзик я зарадвал със стилен мобилен телефон с марка Bang & Olufsen в черен цвят.
Марката телефони, които са популярни в цял свят, е дело на  датската компания за бутикова електроника Bang & Olufsen. Цената на модела Serene Mobile, с който вече разполага Ивена,  надхвърля 1000 евро. Приятелят на сексапилната певица го поръчал от Италия специално за нейния личен празник. Почитателите на привлекателната русенка знаят, че нейното истинско име е Ива и затова тя празнува на Ивановден. За съжаление доставката малко се забавила и изпълнителката на актуалния хит „Стаята” го получила с известно закъснение. „Не ми го дадоха точно на празника и честно казано дори не знаех какъв ми е подаръкът. Ето защо любопитството ми бе още по-силно. Но така или иначе аз бях в Кипър на имения си ден и дори да беше доставен навреме, нямаше как да го получа. Много се зарадвах, когато го видях. Веднага го харесах.”, разказва с усмивка Ивена.
Сега фолкфурията с огнени коси не спира да се радва на своето бижу и да разучава необятните му възможности. „Играя си с него като малко дете. Докато не го разуча напълно, няма да го оставя.”, смее се чаровницата.
Освен с новата си придобивка атрактивната Ивена разполага и с друг мобилен телефон - Nokia Sirocco в сребриста разцветка.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !