Нарязаната Дебора и нападателят й Георги се засякоха в съда

14.02.2024 16:03 | Видян 569 пъти

Нарязаната Дебора и нападателят й Георги се засякоха в съда

18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож, се срещна днес с Георги Георгиев в Пловдивския районен съд. "Очаквам само справедливост", каза единствено преди процеса момичето, съобщи 24 часа.

Георги пристигна в залата под конвой, и погледна бегло към нея, но тя не му отвърна със същото.

Още в началото съдия Десислава Порязова постанови, че процесът ще се гледа при закрити врати, за да не разгласяват подробности от интимния живот на двамата.



Това провокира остро недоволство сред журналисти и хора, дошли да подкрепят Дебора. В съдебната зала стана ясно, че 18-годишното момиче ще поиска да бъде конституирана като частен обвинител и граждански ищец в процеса.
Обвиненият в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната Дебора застава пред Пловдивския районен съд след като делото беше изпратено в града под тепетата, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод.

Обвинителният акт срещу Николаев беше внесен в Районния съд в Стара Загора на 15 декември миналата година. Последователно отвод си направиха всички 17 наказателни и граждански съдии.



Георги Николаев Георгиев е повдигнати три обвинения. Първото обвинение срещу 26-годишния мъж е, че с особена жестокост чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е причинил на 18-годишната Дебора двустепенна средна телесна повреда, което е довело до разстройство на здравето, временна опасност за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е извършено по особено мъчителен начин за пострадалото лице. За това престъпление закона предвижда наказание от 2 до 10 години.

Второто е, че на същата дата  остригал с електрическа машинка част от косата ѝ, като я ударил с юмрук в лицето. Наказанието за това е до 6 г. затвор.

Същото наказание се предвижда и за третото твърдение на прокуратурата - че в периода от април до 25 юни 2023 година 6 пъти се е заканил с убийство на Дебора.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !