Червенокоса адреналинка

31.07.2009 15:30 | Видян 8944 пъти | Гласували 1

Червенокоса адреналинка

Народен вот може да счупи традициите в "Господари на ефира". Двете адреналинки в шоуто задължително са брюнетка и блондинка. За първи път шанс да пълни очите на зрителите има и червенокоса фурия.

Това стана ясно, след като бяха излъчени 16-те финалистки за новата селекция адреналинки. "До финала стигна и момиче с огнени коси и ако я изберем, ще се наложи да я боядисаме брюнетка", каза за "Стандарт" Джуди Халваджиян, продуцент на "Господари на ефира", който има последната дума за конкурса.

Върху решението му обаче може да повлияе масовата кампания в интернет в защита на червенокоските. "Писна ни от брюнетки и кукли блондинки, искаме нещо огнено", пишат по форумите любители на шоуто. В края на август продуцентите ще направят окончателния избор сред момичетата, които засега репетират по двойки.

Сред 1000-та момичета, които се явиха на кастинга, е била и Ангелинка от "ВИП Брадър 4". Тя обаче отпаднала от надпреварата. "Не държим да са професионални танцьорки. Важното е да са секси и да имат хубави усмивки", каза Халваджиян. На другото ще ги научи Стаси, хореографката на другите две поколения адреналинки.
Едно от финалните момичета се изявява като аниматор в хотел "Феста Панорама" в Несебър, разкри "Стандарт".

Първи на танците им обаче няма да се порадват мъжете водещи, ами Мария в компанията на Рачков. Двойката почва сезона от септември, а след тях застават Румен Угрински и Вальо Танев. Рачков и Зуека в дует ще видим догодина.

Снимка: сп. FHM

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !