Зуека, Рачков и Мария Игнатова правят избори

04.06.2009 10:00 | Видян 6637 пъти | Гласували 1

Зуека, Рачков и Мария Игнатова правят избори

Нестандартен начин за отразяване на изборите ще предложи „Нова телевизия” на 7 юни. Зрителите ще получат цялата информация от изборния ден, без да бъдат натоварвани от скучни дискусии и безкрайно дълги коментари.

За първи път в родния телевизионен ефир в деня на избори ще бъде направена симбиоза между „Календар” и „Господари на ефира”. Посветено на евродепутатите, евроизборите и еврогафовете, и изцяло с чувство за хумор и с позитивен тон ще бъде специалното издание „Господари на изборите”, което ще започне в 20:00 ч.

Водещи са Васил Василев-Зуека, Димитър Рачков и Мария Игнатова. Те и Николай Дойнов ще си подават топката, така че смехът и сълзите от вота на избирателя ще се сменят непрекъснато.

Изборната вечер започва с Цветанка Ризова В 18:00 ч. нейни гости са Николай Урумов, Влади Въргата и Димитър Туджаров-Шкумбата съобщи БЛИЦ.

Първи резултатите от гласуването на българите ще научите в 19:00 ч. в „Календар” с Николай Дойнов и социолозите на „Алфа рисърч”.

Предаването ще бъде прекъсвано с репортажи от най-горещите точки в София и страната, от където репортерите на „Календар” ще съобщават най-прясната информация, свързана с купуване на гласуване, първи коментари на водещите политици, на спечелилите и загубилите доверието на избирателите по пътя към Брюксел.

Социолозите от „Алфа Рисърч” ще подават непрекъснато нови данни за паралелното преброяване през изборната нощ. През цялата това време „Господарите на ефира” пък ще пречупват сериозните изборни драми през погледа на комичното и разбира се, трагичното.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !