Гуркова показа модата си в Париж

26.01.2024 12:10 | Видян 582 пъти

Гуркова показа модата си в Париж

По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд на дизайнерката Наталия Гуркова "Queen by NG" се представи на събитието организирано от дизайнера на бижута Ина Лазаров в чест на “Сейф сол“ - инициативата за спасяване на почвата създадена от Садгуру.

Очарователната Ина блестеше в златна рокля Princess Gold от Queen by NG. На събитието присъства модният елит на Париж - дизайнери, модни стилисти, инфлуенсъри, фотографи, клиенти и гости. Разбира се, бе отразено от водещи журналисти на авторитетните издания като Вог, Ел, Мари Клер и др, които изразиха своето възхищение.

Друг знаков френски дизайнер Christophe Guillarme също представи своята нова колекция. Специално за да уважат събитието пристигнаха гости от Русия, Бразилия, Норвегия, Казахстан. Те имаха удоволствието да се насладят на бутиковото френско шампанско Jeanson. Изисканите френски шеф-готвачи приготвиха голямо разнообразие от вкусни рибни, месни и вегетариански ястия с фин завършек от шоколад с трюфел.

"За комфорта на своите гости домакинът Ина Лазаров се бе погрижила със специална охрана, тъй като показването на диамантените бижута изисква това. За самото представяне и обличане на гостите разполагах с личен асистент, за да може на всеки да се обърне персонално внимание. Първата презентация на бранда ми в чужбина е именно в Париж - Меката на модата и мина с голям интерес и получи невероятен успех, за което съм много щастлива. Концепцията на бранда Queen by NG "Всяка жена заслужава да се чувства и изглежда като кралица" очевидно важи в цял свят", сподели Гуркова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !