Наталия Гуркова пред Алекс Сърчаджиева за силата да продължи напред след огромната трагедия

17.11.2023 14:20 | Видян 629 пъти

Наталия Гуркова пред Алекс Сърчаджиева за силата да продължи напред след огромната трагедия

„Мис България“ 1998 ще разкрие откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след загубата на съпруга ѝ

Тази събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ Александра Сърчаджиева ще посрещне една дама, чиято съдба първо я издига до най-високите върхове в кариерата, а след това няколко изстрела запращат живота ѝ в нежелана посока. Тя е носителката на титлата „Мис България“ за 1998 г. Наталия Гуркова!


 



Наталия бе щастливо омъжена за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич и със семейството си живееха в Южна Африка. Преди пет години той стана жертва на организирано убийство, но силната му съпруга продължи напред и днес е активна в областта, в която е най-креативна – модата. Зрителите ще видят новите модели на Наталия, а самата тя ще разкаже какво прави днес и откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след трагедията.

В рубриката „Моето ново Аз“ ще се запознаем с Таня. Тя е преминала през какво ли не в своя близо 40-годишен живот, но това, което за дълго я събаря и състарява изключително много, е загубата на близнаци по време на бременност. Нито едно от двете деца не оцелява и това оставя огромен душевен белег у нея и съпруга ѝ за цял живот. След много перипетии, двамата все пак се сдобиват със син, но травмите от преживяното оставят дълбок отпечатък. Таня мечтае за нова визия и подобрено самочувствие, а как специалистите буквално ще преобразят живота ѝ, ще разберем само в „Животът по действителен случай“ по bTV.


 



В рубриката „Топ 10“ Филип Буков ще представи десетте култови фрази или реплики, които първоначално са изречени от много известни родни знаменитости, а след това са се превърнали в истински крилати фрази. Някои от тях са части от песни, други са се появили покрай важни събития от живота, но днес вече са се превърнали в неизменна част от общуването ни. Кои са те, ще разберем в събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !