Кой откри Малдивите и каква е бг връзката?

26.01.2024 10:50 | Видян 508 пъти

Кой откри Малдивите и каква е бг връзката?

Hummingbird Travel проведе встъпителното събитие за признателност на генералните мениджъри на Малдивите в понеделник.

Повече от 50 генерални мениджъри от известни курорти се събраха в Riveli, луксозен плажен клуб в бутиков стил, за да участват в събитието.



Главният изпълнителен директор на Hummingbird Том Чембърс, който живее на Малдивите от 10-годишна възраст, изнесе завладяваща презентация. Чембърс, чието семейство е пионер във въздушните трансфери на Малдивите от преди 36 години, очерта стратегическата визия на компанията за следващата година. Той подчерта повишеното значение на хотелските партньорства и как те могат да бъдат ключови на фона на предизвикателствата, породени от наплива на нови курорти.



Признавайки всеотдайния принос на ключови личности, Чеймбърс изрази благодарност на мениджъра на летището Ахмед Захир, бивш член на кабинния екипаж на Hummingbird Helicopter, и Ризван Муса, отбелязвайки своята 17-та година в компанията.

Вземайки светлината на прожекторите, главният технологичен директор на Hummingbird за Малдивите, Абдула Калим, очерта технологичната траектория и предстоящите авангардни продукти, планирани да бъдат пуснати през следващата година.



Ръководителят на отдел „Договори и системи“, Абдула Захир, предостави проницателни и забавни гледни точки относно скоростта на промоциите на пазара, развиващата се динамика на технологиите при взаимодействието с доставчици и предимствата, които могат да бъдат спечелени от тези промени. Захир също подчерта гордостта си, че е част от отчетлива малдивска компания, която се гордее с най-големия брой малдивски персонал сред туристическите компании в страната.



Обобщавайки деня, търговският директор Ива Акрабова поднесе сърдечни благодарности от името на компанията. Акрабова подчерта, че Hummingbird процъфтява не само от финансовия успех, но и от духа на удоволствие и другарство, което очевидно произтича от приятелствата, създадени по време на събитието.

Източник: traveltrademaldives.com




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !