Преследвач тормози Хари Стайлс

25.01.2024 15:42 | Видян 315 пъти

Преследвач тормози Хари Стайлс

Съобщава се, че Хари Стайлс е бил „разтърсен“ от предполагаем преследвач

Твърди се, че 29-годишният бивш певец на One Direction е бил тормозен от 35-годишната Мира Карвальо, която е обвинена в причиняването му на сериозна вреда или страдание.

Тя се яви пред магистратския съд в Хайбъри Корнър във вторник, където според The Sun се чу, че тя е „следвала поведение – а именно тормоз – което се равнява на преследване, причиняващо сериозна тревога или безпокойство“.

The Sun каза, че обвинението добавя, че предполагаемите действия на Карвальо са имали „съществен неблагоприятен ефект“ върху „обичайните ежедневни дейности“ на Хари.

Съобщава се също, че като част от обвинението й е казано, че знае или е трябвало да знае, че поведението й ще предизвика тревога или безпокойство.

Карвальо беше задържана под стража и ще се яви в съда Хароу Краун в Лондон на 20 февруари.

Хари наскоро се завърна от романтична почивка на Карибите с приятелката си актриса Тейлър Ръсел, 29, когато се твърди, че е бил мишена на жената в Северен Лондон.



Източник каза: "Хари беше наистина разтърсен. Беше прекарал началото на месеца в Ангуила с Тейлър и Джеймс Кордън и имаше страхотна почивка".

"Това се случи малко след като се върна. Хари просто иска да продължи както обикновено, но това е тревожно".

Говорител на Хари Стайлс отказа коментар.

Хари беше мишена на преследващата Даяна Таразага-Ореро, на 29 години, през 2022 г.

Тя нахлула в дома му три години след като била осъдена за преследване, което според The Sun го принудило да подобри сигурността си, което включва наемане на нощен пазач и инсталиране на паник брава на вратата на спалнята му.

Карибската ваканция на Хари бе прекаранс с приятелката му Тейлър на остров Ангуила с дългогодишния си приятел Джеймс Кордън.

Хари и Тейлър за първи път бяха романтично свързани, след като бяха забелязани да се наслаждават на среща в художествена галерия в Лондон през юни.

Оттогава двойката е забелязана да се наслаждава на различни излети заедно, докато издигат романтиката си до нови висоти.

Съобщава се, че певецът на Watermelon Sugar „вижда бъдеще“ и е „ влюбен до уши в Тейлър“, разкри източник пред Us Weekly миналия месец, преди да отбележи, че той „обича да прекарва толкова време с нея, колкото може“.

Вътрешният човек твърди: „Нещата са много сериозни и Хари определено вижда бъдеще с Тейлър.“

Вътрешен човек също каза, че ветеранът от One Direction е придружил Тейлър на афтър парти за последната вечер на нейната пиеса „Ефектът“ в Националния театър.

„Въпреки че и двамата са заети с кариерата си, те се подкрепят един друг при всяка възможност“, каза източникът пред изданието.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !