Актрисата Валерия Колева се раздели с Фермата

25.10.2023 13:21 | Видян 326 пъти

Актрисата Валерия Колева се раздели с Фермата

Тежка раздяла преживя една от участничките във Фермата: Нишката на живота, а отборът й отчете най-големия си провал на Арената от началото на деветия сезон. Актрисата Валерия Колева се сбогува завинаги с приключението, след като нейният тим Елбетица беше разгромен с 1 на 14 от Канатица в отборния елиминационен дуел. Драматичната загуба сломи духа на зелените, които в началото на предаването стартираха като по-силния и сплотен тим. 


 

„Въобще не ми се тръгва, обожавах да играя тази игра“, каза Валерия, силно разочарована, че не може да продължи напред и че не получи достатъчно силна подкрепа от жените в отбора си. До последния момент участничките в Елбетица се колебаеха дали да се обединят и да изгонят представител на силния пол. В крайна сметка те предпочетоха да запазят мъжете. Валерия беше отстранена с гласуване веднага след инфарктния отборен дуел.


 

Бившата художествена гимнастичка и настояща актриса се изправи като новобранец на Арената заедно с двама опитни в битките нейни съотборници - актьора Петър Петров и сервитьора Андрей Стефанов. От Канатица им се опълчиха оперният певец Борис Добрев, земеделецът Кенан Асил и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани.  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !