Ивана подкара танк

22.07.2009 12:45 | Видян 6509 пъти

Ивана подкара танк

Кой сега е номер едно, запя Ивана, докато получаваше ключовете на джипа си с № 1111, струващ 180 хиляди лева. Чисто новият "Тойота Ланд Крузер" V8 бе поръчан специално за нея от Япония.

Мощният звяр е оборудван по нейно желание с всички екстри, включително интернет, DVD система, суперозвучаване и телевизор с тунер.

"Цял месец чаках да пристигне с кораб от другия край на света, но си заслужаваше. Сега, докато пътувам, ще мога да си гледам клиповете и изявите на сцена, за да се коригирам", сподели пред "Стандарт" примата на фолка. Докараният предния ден от пристанището в Бургас джип беше регистриран в КАТ и украсен с бели и червени балони за VIP стопанката си. Щом пристигна, Ивана получи ключовете за черния красавец и го огледа с любопитство.

За първото кръгче по пловдивските улици Ивана предпочете да кара сама своя нов звяр, като шофьорът седеше на дясната седалка за кураж. После потегли смело, но след малко се обади по телефона от близка бензиностанция, за да пита как се отваря резервоарът.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !