Анелия - Направих това, което чувствах!

18.07.2009 09:00 | Видян 19070 пъти | Гласували 2

Анелия - Направих това, което чувствах!

Както съобщихме вчера, поради здравословен проблем на Преслава, тя не пя на концерта в Монтана, но Анелия закри събитието. Пред слушателите на радио Сигнал плюс тя сподели, че не отдава голямо значение на реда.

"Разбрах, че ще закривам концерта в последния момент. Това не е нещо специално. Ние имаме определен ред, аз по принцип съм предпоследна, след мен е Преслава. Оказа се, че тя има здравословни проблеми и ние си следвахме естествения ред" - коментира певицата.

Изпълнителите са разбрали малко преди концерта, че певицата на 2008 г. на телевизия "Планета" няма да може да вземе участие в шоуто. "До колкото знам, не е нищо сериозно" - споделя Анелия.

"За мен това, че съм закрила концерта, не означава нещо специално. Човек излиза на сцената и прави неща, които чувства, които изживява в самия момент. Аз мога да изляза първа и да се чувства уникално, или трета, може да изляза и предпоследна, както трябваше, или пък последна, както стана, и да не се получи магията."

Анелия разкри, че е била малко притеснена, защото не е имала време да направи проверка на звука, тъй като шофирала по-бавно и по-внимателно и позакъсняла за репетицията, съобщи signal.bg.

"Преди да излезна на сцената си казах: "Човек излиза и прави това, което обича повече от всичко на света". В случая това бе музиката, и дъщеря ми, разбира се. Направих това, което чувствах!" - сподели Анелия вълненията си преди да излезе на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}