Анелия и Андреа на турнето

05.06.2009 17:00 | Видян 26008 пъти | Гласували 4

Анелия и Андреа на турнето

Вече е ясно името на втората от звездите на телевизия "Планета", която ще вземе участие в Националното лятно турне. Винаги стилната Анелия и тази година ще весели със своите най-големи хитове почитателите на модерния фолк. Хитовата певица е участвала в четири от общо петте издания на грандиозното музикално събитие.

Анелия пропусна единствено турнето "Планета Прима" през 2005-та година, но бе специален гост на концертите във Варна и Пловдив. Изпълнителката бе удостоена с честта да бъде една от десетте звезди на турнето, заради поредицата от хитове, които създаде през годината. Феновете също заявиха твърдо желанието си тяхната любимка да е част от Мегасъбитието на Лято 2009, съобщиха от Планета.

След успешния си дебют на турнето "Planeta Derby Plus 2008", Андреа отново ще бъде част от грандиозното събитие. Миналото лято тя направи впечатляващо шоу, достойно за световна сцена и обра овациите на многохилядната публика.

Андреа и Кости ще зарадват феновете с нова песен. Парчето носи атрактивното заглавие "Употребена" и в него участие взима и турският изпълнител Алберто. Нищо чудно официалната премиера на новия проект да бъде именно на сцената на Националното турне на "Планета".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !