Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си

31.05.2023 12:06 | Видян 681 пъти

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си, която се роди преди две години - вероятно от сурогатна майка. Кръстникът е един от най-близките приятели на Наоми - музикантът Лени Кравиц, който наскоро отпразнува рождения си ден.

Кембъл поздрави Кравиц, който навърши 59 години. Моделът публикува снимки с рожденика и дъщеря си, чието име все още пази в тайна от широката общественост. "Честит рожден ден, скъпи мой. Обичаме те, братко/кръстнико, ти си истинска рок звезда/. Благославяме те на твоя специален ден", написа тя.

Наоми Кембъл и Лени Кравиц са близки приятели от години. Говори се, че са имали кратка интимна връзка през 2016 г., но никой от двамата така и не потвърди този слух. През 2020 г. Лени поздрави Наоми за 50-ия ѝ рожден ден, като написа в Туитър: "Колко време мина! А най-доброто предстои.
Ти беше истинска приятелка и сестра".
През 2021 г. Наоми Кембъл изненадва всички, като обявява раждането на дъщеря си. В своя Instagram тя публикува снимка на крачетата на новороденото. "Едно красиво малко снопче щастие ме избра да бъда негова майка. За мен е такава огромна чест да приветствам тази нежна душа в живота си, няма достатъчно думи, за да опиша връзката, която сега има между нас, моят ангел. Няма по-голяма любов на света", написа тя.
Кембъл, която по това време е на 50 години, не уточни как се е родило момиченцето, но вероятно моделът е използвал сурогатна майка. За бременността на Наоми не е съобщавано в пресата. В интервюта с журналисти тя неведнъж е признавала, че никога не е губила надежда един ден да изпита радостите на майчинството. Моделът е имала много известни романси, но все още не е срещнала мъж, с когото да иска да създаде семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !