Ето с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия

25.05.2023 11:32 | Видян 794 пъти

Ето с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия

Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от "София ден и нощ" Кристиан Кирилов са се разделили. Мачото категорично отрече да има трети човек, който да е повлиял на отношенията им. Но истината се оказа друга. 

Кристиан вече има нова жена до себе си и побърза да я покаже на последователите си в социалните мрежи. Новата му е отново популярно лице, позната ни от известен риалити формат. Но Кирилов нарани бившата си по най-долния начин, след като реши да се похвали с новата си любов навръх рождения ден на Джулия.

От негови снимки в социалните мрежи става ясно, че вече е във връзка с Денислава, която знаем от участието й в риалити формата "Един за друг". 

"Не мога да разбера защо реши да покаже новата си точно на рождения ден на Джулия?! Не можа ли да го направи ден по-рано или по-късно. Много долно. Падна ми в очите", гласи един от коментарите в социалните мрежи. 

Хора от шоусредите съчувстват на Джулия, тъй като пожертва кариерата си в името на тази любов, докато при Кристиан всичко е било просто интерес.

"Супер смешна постъпка от твоя страна, супер смях и показност .... Малко уважение нямаш ли към бившата ти.... Колелото се върти", гласи пък друг коментар в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !