Какво разбира Кейт Мос от мениджърство?

15.07.2009 12:40 | Видян 3821 пъти

Какво разбира Кейт Мос от мениджърство?

Британският супермодел Кейт Мос ще участва в съвместния бизнес на собственика на магазините Topshop и Bhs милиардера Филип Грийн и видния британски медиен магнат, продуцента на телевизионното шоу "Britain's Got Talent" (Великобритания търси таланти - аналог у нас е "Мюзик айдъл" - бел.ред.) Саймън Коуел, съобщи в. "Дейли мейл".

В новата компания, чиято марка още не е разработена, но която ще е потенциален конкурент на "Дисни", Мос ще отговаря за имиджа.

Тя ще се занимава с въпросите, свързани с продажбата на дрехи, с рекламирането на новите марки на пазара - ще ръководи тези направления.

Кейт Мос ще търси също музикални групи за компанията, тъй като има нужните връзки. Не е изключено Мос сама да се насочи към музиката и да открие собствен лейбъл.

Ако нещата с новата компания потръгнат добре, Кейт Мос може да удвои състоянието си, което сега възлиза на 50 милиона британски лири или 81,5 милиона долара.

Бюджетът на новата компания се оценява на 1 милиард лири или 1,63 милиарда долара.

Мос започва да си сътрудничи с Грийн още през 2007 г. Тогава тя пуска собствена линия дрехи за Topshop, която се радва на голяма популярност.БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Гага на лондонската премиера на Жокера

 Лейди Гага ще се превъплъти в образа на Харли Куин в...

Няма коментари към тази новина !