Пиърс Броснан се похвали с дипломирането на сина си Парис

12.05.2023 10:01 | Видян 578 пъти

Пиърс Броснан се похвали с дипломирането на сина си Парис

Този уикенд Пиърс Броснан присъства на дипломирането на сина си от университета "Лойола Меримаунт" в Лос Анджелис. Актьорът не се поколеба да сподели с феновете си миг от този скъпоценен момент.

Един прекрасен ден за семейство Броснан. На 7 май Пиърс Броснан сподели в профила си в Инстаграм снимка от дипломирането на сина си Парис. 22-годишният студент по кино и телевизия наскоро се дипломира в университета "Лойола Меримаунт" в Лос Анджелис. Като щастливи родители Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Шей Смит позираха с детето си. На снимката Парис гордо държи дипломата си в ръка. И той, и майка му носят огърлици с хавайски цветя.

Пиърс Броснан отбеляза повода с мило послание. "Скъпи Парис, най-сърдечни поздравления за дипломирането ти от Факултета по кино и телевизия към Университета "Лойола Меримаунт"", написа 69-годишната звезда под съобщението. След това актьорът от "Mamma Mia!" направи комплимент на сина си за бъдещето му в същия бизнес като него. "Излез в света със смело сърце и създавай истории, които ще направят света по-добро място", продължи той.
 
Кийли Шей Смит също сподели момента в своя профил в Инстаграм. "Изключително много се гордеем с теб, с твоята страст и талант. Върви напред и прави добри неща. Човек се превръща в това, за което мечтае... мечтайте добре", коментира тя.

Пиърс Броснан никога не пропуска възможност да изрази любовта си към своите деца. През май 2020 г. той поздрави сина си Дилън за завършването му. "Върви напред в този свят и го направи свой собствен. Бъдете безстрашни, смели и щедри. Обичам те", пише той в Инстаграм.

Месец по-късно, през юни 2020 г., американецът отдаде почит на Шарлот, дъщерята от първата му съпруга, която почина от рак на яйчниците през 2013 г. Когато Касандра Харис умира през 1991 г. (също от рак на яйчниците), Пиърс Броснан осиновява децата ѝ - Шарлот и Кристофър (сега на 50 години). От връзката му с австралийската актриса през 1984 г. се ражда Шон.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !